اول سراغ کمونیستها آمدند،
سکوت کردم چون کمونیست نبودم.
بعد سراغ سوسیالیستها آمدند،
سکوت کردم زیرا سوسیالیست نبودم.
بعد سراغ یهودیها آمدند،
سکوت کردم چون یهودی نبودم.
سراغ خودم که آمدند،
دیگر کسی نبود تا به اعتراض برآید.
این نوشته از مارتین نیمولر و در زمان جنگ جهانی دوم در مورد برخورد نازیها با اقشار مختلف مردم به جای مانده است. این روزها و بعد از مصیبت ساختمان پلاسکو، مشکل دیگه ای برای هموطنان پیش اومده و اون قوانین و فرامین عجیب و غریب دونالد ترامپ بر علیه ایرانی هاست. قصدم این نیست که رفتارهای این ابله رو اینجا تحلیل کنم، چون یقینا خیلی در موردش شنیدید و تقربا کسی نیست که از صحبتهای ترامپ دل خوشی داشته باشه. من فقط می خوام از حال و هوای کانادا و بطور خاص تر، تورنتو در این زمینه بنویسم.
کشور کانادا تنوع خیلی گسترده ای از مردم با ریشه های متفاوته. در عین اینکه کانادایی ها دوست دارند که شما کانادا رو خونه خودتون بدونید (به معنی اینکه بهش تعلق خاطر داشته باشید، نه اینکه گذری بهش نگاه کنید که یک مدتی توش زندگی کنم و بعد برگردم کشور خودم)، دوست دارند که آداب و رسوم شما و ارزشهایی که در جامعه مبدا شما وجود داشته و با ارزشهای کانادایی منطبق هستند، به جامعه کانادا وارد بشه. این آداب و رسوم شامل مناسبتهای مذهبی، سنتی (مثل سال نو چینی، نوروز ایرانی) و مطاهری از قبیل غذاهای اون فرهنگ و ملت و مواردی از این قبیله. این قبول فرهنگ تا جاییه که شخص اول مملکت یعنی نخست وزیر، مثلا هرسال به مناسبت عید نوروز به زبان فارسی پیام میده. خود جاستین ترودو به شدت روی مقوله چند فرهنگی کانادا تاکید داره و اون رو از عوامل قدرت کانادا میدونه.
اینکه سردمداران یک کشور دموکراتیک – که با رای مردم انتخاب میشن – به چیزی پایبند باشند، نشوندهنده تفکر حاکم بر اون مملکته. من از همون ابتدا که ترامپ انتخاب شد به دوستان نزدیکم می گفتم که ترامپ، نماینده جامعه آمریکاست. یعنی یک آمریکایی واقعی، آدمی شبیه ترامپه. کسی که خودش رو از همه دنیا برتر و بالاتر می دونه و قویا اعتقاد داره دنیا برای اینه که به من خدمت کنه. شعارهایی هم که در طول کمپین انتخاباتیش میداد، تاکید روی همین نکته بود، آمریکا رو دوباره قوی کنیم به معنی همون برتری طلبی ذاتی آمریکایی هاست. دلیل اینکه ۴۸ درصد از مردم آمریکا از فرامین جنجالی ترامپ حمایت می کنن همینه، اونها قویا ترامپ رو نماینده خودشون می بینن.
در مورد جامعه ایرانی خارج از ایران قبلا هم نوشته ام. خیلی “غضنفر” ها هستند که کارشون فقط گل به خودیه (این کلمه غضنفر توهین به قومیت خاصی نیست – مربوط میشه به جوکی که در مورد مسابقه تیم فوتبال ایران و برزیل می گفتن و شما هم حتما شنیده اید). مثلا خود نمایندگان مجلس کانادا به این نتیجه رسیده اند که قانون C24 که دولت هارپر تصویب کرد، قانون نادرست و مخالف منشور حقوق بشر کاناداست. بعد احمق هایی از داخل جامعه ایرانی پیدا میشن که با لغو این قانون مخالفند! و با نمایندگان مجلس مکاتبه می کنن که نباید این قانون رو لغو کنید، چون دولت جمهوری اسلامی ایران با من که فعال حقوق بشر هستم برخورد بد داشته!!!! خودتون رابطه گودرز و شقایق رو پیدا کنید، لدفن! یا مثلا یک عده سبک مغز دیگه بعد از انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری از این شیرین کاری ها درآورده بودند که باید ایرانرو تحریم کنی و چه و چه. جای تاسف داره که هم تو و هم این آدمها ایرانی هستید.
حالا مقایسه کنید با رفتار شهروندان کانادایی و بصورت خاص، تورنتویی ها. هفته گذشته روز دوشنبه عده زیادی از ساعت ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر جلوی دفتر کنسولی آمریکا در تورنتو (در خیابان یونیور سیتی که نزدیک محل کار منه) تجمع کردند و نفرتشون از ترامپ رو عنوان کردن. اکثریت این جمع، غیر ایرانی بودند و جالب اینجا بود که برای احقاق حقوق ایرانی ها (و ۶ ملیت دیگه) توی سرمای منفی ۱۵ از محل کارشون مرخص گرفته بودند و اومده بودند. من بدلیل اینکه دیر خبردار شده بودم نتونستم برم ولی خوشبختانه فراخوان دیگه ای دادند برای روز شنبه (یعنی دیروز). این بار مطالبات گسترده تر بود و برعلیه اسلام ستیزی در کانادا. خیلی راحت توی بلندگو می گفتند آقای نخست وزیر، آقای جاستین ترودو، خجالت بکش! از اینکه فلان اتفاق افتاده و تو کاری براش نکردی! حالا این بنده خدا در همه موارد نژادپرستی خیلی قاطع موضع منفی گرفته و با قربانیان همدردی کرده (از جمله کشتاری که هفته گذشته در یک مسجد کبک اتفاق افتاد). منتها از دید کانادایی ها، این کافی نیست! و باید خیلی قاطعانه تر با موارد این چنینی برخورد بشه.
توی تظاهرات – که مجددا جلوی دفتر کنسولی آمریکا در تورنتو برگزار شد – نماینده هایی از جوامع مختلف سخنرانی کردند. یک دختر ایرانی، یک بازمانده هولوکاست، یک چینی، یک نماینده جامعه سیاه پوستها، یکی دو نفر مسلمان و حرف همه این بود که جامعه کانادا یک جامعه متنوع قومیه و باید به همه احترام گذاشته بشه. عقیده، مذهب، رنگ پوست، کشور محل تولد و گرایشات جنسی همه افراد محترمه.
هوا بشدت سرد بود، من با اینکه دستکش دستم بود تمام انگشتهام از سرما بیحس شده بودند. بعد توی همون سرما، پیرمرد و پیرزن، مادر بچه به بغل، کالسکه بدست میدیدی که یکساعت زودتر از من هم اومده بود که حمایتش رو از مهاجرین نشون بده. ۹۰ درصد جمعیت هم وایت بودند (کانادایی سفیدپوست). پلاکاردها هم همه در حمایت از مسلمونها! عکس بالای این پست رو خودم گرفتم چون متنش خیلی جالب بود!
روز اول به سراغ مسلمونها اومدند و ما گفتیم: امروز نه، مادر …
فرق یه اجتماع سالم به معنی یک ملت با یک جمع پریشان که منافع شخصی زودگذر رو می بینند در همین مواقع مشخص میشه.ما ایرانیها به اصطلاح ارزش هایی داریم که اتفاق نظر جمعی در موردش وجود نداره کمتر وجود داره.بقول عباس عبدی، تحلیلگر، دموکراسی به یک معنا گردش مسالمتآمیز قدرت میان ملتی است که در عین داشتن افکار و عقاید و منافع گوناگون، با یکدیگر در حالت آشتی بهسر میبرند و یک موجودیت به نام ملت را تشکیل میدهند. دموکراسی برای یک ملت معنی دارد. و ملت نیز نمیتواند شکل بگیرد، بدون آنکه نسبت به مسایل اساسی و منافع ملی خود تفاهم داشته باشند. وضعیتی که متاسفانه در جامعه ما وجود ندارد.
ایرانیا بیسال …ایرانیا فیلان …آخرم نفهمیدیم این ایرانیا کیان؟!
اگه اونا شما و من تو نیستن… یا از آسمونا اومدن یا توریستن!
(آهنگ زندگی از علی پیشتاز و سمیر)
نمی دونید کیا هستن؟! همون کسانی که براشون دعوت می فرستی بیان توی همچین راهپیمایی که دو ساعت از وقتشون رو میگیره و برای حفظ منافع خودشون هست، هر کدوم یک بهونه میارن! اونم در حالیکه غیر ایرانی ها که هیچ ربطی هم بهشون نداره مشارکت می کنن!
الان هم همه قیافه حق بجانب می گیرن که:آقا از کجا میدونی. شاید یک کار واجب داشتن! عین ۲۰ -۳۰ نفر کار واجب داشتن… حفظ موقعیتی که به خطر افتاده که جزو کارهای واجب نیست! دیگران میرن برای ما انحامش میدن، دستشون درد نکنه.
فاجعه ترازفاجعه بلاسکواین گونه ایرانى هاهستندکه متأسفانه بایدبهشون بگیم هموطن!!!!!!یه خصلت که توى ملت هادقت کنیدبیشترازهمه درملت ایران البته نه همشون ولى بیشترازبقیه ملل دیده میشه اینکه منافق ازخودایران علیه ایران به شدت زیاده!!!!!!!!!!البته من باهمه نیستم.من واقعاازهمین باب هست که کاناداروخیلى دوست دارم،یک اتفاق جالب براى خودم که نوشته هاى یک نویسنده آمریکایى رومی خوندم همین حرف شماروزده بودکه ماآمریکایى هاهرجاباشیم فکرمی کنیم همه بایدنوکریمون روبکنن ودنیامال ماهست؛حالافرقى نمیکنه من کیم مهم اینه آمریکاییم!!!!!!!!
البته نه اینکه درکشورماهمه چى عالى باشه ولى باتحقیقات ومطالعاتى که کردم ومقالاتى که خوندم وفیلم هایى که دیدم واقعامیتونم بااطمینان بگم کشورماخیلى خیلى بهترومتعادل ترازخیلى خیلى کشورهاست که بیخودى ازخودشون تعریف میکنن؛بازهم توى ایران به اقلیت هاوقومیت هاى دیگه ومذهب هاى دیگه خیلى بهاداده میشه نسبت به خیلى جاهاى دیگه حتى توزمینه گرایشات جنسى که من هم فکرنمی کردم انقدرفعال باشن توایران؟؟!!!!!!!!
با نظر شما موافق نیستم. کلا در ایران تفکر غالب اینه که هرکسی مثل من فکر نمی کنه خره! با عرض معذرت.
هاهاهاهامن قانون کلى کشورروگفتم نه نظرات شخصى رو،که درمورداون کلابعضى ازایرانى هابااین تفکربه دنیامیان که من هرچى میگم درسته ولاغیروبتیه تعصب خاصى به دنیامیان واگه یه روزى متوجه بشن که اشتباه میگفتن همین میشه که میزنن به سیم آخروچپه می کنن!!!!!یامنافق فى الذات میشن!!!!!
خیلی از ایرانیها بخاطر اینکه من اسم اسلامی دارم از من ایراد میگیرند. حتی پارسال یه دختر خانم ایرانی که از من خوشش اومده بود بعداز اینکه اسم و شماره موبایلم رو گرفت و شماره داد دیگه هیچوقت جواب تماسم رو نداد فکر کنم دنبال دوست پسر جیم و جو یا حداقل کامران و افشین بود! جالب اینجاست درصد کسانی که از کانادایی ها اینجور هستند خیلی کمتر هست از ایرانیها! حتی در سفری به ایران که داشتم بعضیها از اسمم ایراد گرفتند!
کافیه کامنتهای یوتیوب رو نگاه کنی . البته توصیه میکنم با هیچ ایرانی وارد بحث نشی چون به محض اینکه حس کنه با قسمتی از حرفهاش موافق نیستی فحش هایی بهت میده که تا مدتها در روح و روانت اثر منفی اونها میمونه
ب نظر من تبعیض و نژادپرستی توی ایران بیشتر از همه کشور های دنیاس فرق گذاشتن بین ترک ها و فارس ها کرد ها و فارس ها لر ها و فارس ها واقعا خیلی اوضاع خرابه امیدوارم به زودی بیام تورنتو. ایران توی باتلاق افتاده هرکاری هم کنه آخرش میره پایین و غرق میشه.
چرافارس روسه بارگفتى؟؟؟؟؟؟
دو بدو مقایسه کردن:
فارس ها و لرها
فارس ها و ترک ها
…
بله،خیلى ممنون ازپاسختون.
به عبارتی تفاوت جهان اول و سوم. ایرانیهایی که اونورن نشون دادن که چقدددر پایبند به فرهنگ غلطشونن حتا زمانی که سالها مقیم کشورهای پیشرفته(از لحاظ فرهنگی و اجتماعی) باشند.
این چند وقت هرجایی که تصویر و فیلم مردم آمریکا در فاع از مسلمونها دیدم بهشون افتخار کردم و گفتم ما چقدر راه طولانی ای داریم تا بشون برسیم.
جز تک و توک ایرانیهایی که تو امریکا معروفن و به ترامپ نامه زدن،بقیه با دیوار فرق ندارن و فقط کلاه خودشونو چسبیدن باد نبره.
درمورد آمریکاییها که میگید خودشونو برتر میبینن، فک کن ما ایرانیها جاشون بودیم،چیکار میکردیم؟!!! من بشون حق میدم!
نکته همینجاست. آمریکایی هایی که به خودشون مغرور هستند، دارای سطح تحصیلات خیلی بالایی نیستند. افرادی هم که به ترامپ رای دادند، عامه مردم بودند، جامعه فرهیخته و تحصیلکرده آمریکا به برنی سندرز و بعدا به کلینتون تمایل داشتند.
اما ایرانی ها، تحصیلکرده هستند و این طرز تفکرشونه! به کامنت شما این رو هم اضافه می کنم که تحصیلات هم لزوما باعث بالاتر رفتن فرهنگ نمیشه.
الان هم به قول شما، همه نگران این هستن که اگر ترامپ راه آمریکا رو ببنده، پاسپورتی که براش این همه سال دویدن به چه دردی می خوره!
من هم در داخل و هم خارج ایرانیهای زیادی دیدم که به مسلمونها بد و بیراه میگند که این فلان فلان شده های تروریست زندگی رو برای همه سخت کردن و اینها. انگار پدر جد خودشون همه اهل نیویورک و سان فرانسیسکو بودن! یارو اسمش سیروس هست که این حرف رو میزنه و بعداز مدتها اتفاقی نامه اش رو دیدم اسم اصلیش محمد تقی بود!!
خیلی عالی و به موقع بود پستتون.ممنون
با نظرات همه شما مخالفم! باید ببینی ریشه این مشکل کجاست وقتی اون پایین داری آبو تصیفه میکنی ولی از سرچشمه دارن هی لگد میزنن گل آلودش میکنن شما این پایین بشنی هی شعار بدی آدم دل خون پیدا میکنه. راستی حالا سعودی و پاکستان و … به کنار چرا از بین ۱۵۰-۶۰ کشور دنیا حالا ما؟؟!
از ماست که بر ماست.
آتش هم که گرفت خشکو تر میسوزد.
منظورمو حتما فهمیدید
ریشه اتفاقا ما مردم هستیم. من هم به عملکرد دولت ایران انتقاداتی دارم و اصولا مگه میشه که کاری بدون نقص انجام بشه؟ همین کشورهای جهان اول مگه مشکل کم دارند؟
وقتی توی یک مملکت آزاد در مورد شرایط زندگیت خطری احساس می کنی ولی حالش رو نداری یا حوصله اش رو نداری بری از شرایطت دفاع کنی دیگه این کجا به دولت جمهوری اسلامی بر میگرده عزیزجان؟! خود ماییم که باعث این شرایط میشیم.
پیرالسال توی ایستگاه فینچ طبقه پایین اونجا که قطار وایمیسته یه ایرانی خشمگین رو دیدم که محکم گوشی تلفن عمومی رو میزد به دستگاه و فحش میداد انگار توقع داشت با زدن پول بریزه پایین و این برداره مجانی مکالمه کنه! یه روز دیگر هم به ایرانی جلوی من بود برای خرید بلیط و به فارسی فحش فروشنده و فحش کانادا میداد …خواستم بگم آقا ممکنه این فرد فارسی بلد باشه
ایرانی یعنی همین دیگه داداش ؟
اشتباه که نمیگن با کیا شدیم ۷۰ – ۸۰ میلیون نفر
هر کشوری رو از ضرب المثلش بشناس
میگن اشپز که دو تاشد ووو
یا خر یارو که از پل گذشت
یا هزار چیز دیگه
سلام امیر جان وقتت بخیر
امیدوارم حالت خوب باشه و با دل شاد از زندگیت کردن در کانادا لذت ببری
طبق معمول سوالی داشتم
لطفا در صورت امکان لینک زیر رو بخون و بهم بگو که فراوانی همچین مواردی در جامعه ای که توش زندگی میکنی چقدر است و وقتی همچین موردی پیش بیاد – چه اتفاقی می افتد و اصلا برای پیشگیری چه کارهایی میکنند؟ (با توجه به اینکه چندین بار توی حرفات گفتی که کانادایی ها بیشتر اهل show off هستند)
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13951119001420
کدوم قسمتش منظورتونه؟
“سوء استفاده از قدرت و اعمال نفوذ برای انجام کارهای مغایر با ق ا ن و ن” که منجر به این شود
که
شخصی در *****کمال بی لیاقتی*****
راه صد ساله رو یک ساله طی کند
اگر خیلی فاضح تر بخواهیم بگیم یعنی فساد مالی
البته کاری با حزبی که این کارهارو میکنه نداریم
صرفا “سوء استفاده از قدرت و اعمال نفوذ برای انجام کارهای مغایر با ق ا ن و ن”
نه به این شدت که گفتید.
سلام سوالی خارج از مبحث داشتم
آیا شما اطلاع دارین برای رشته ای تی و کامپیوتر هم PEng میخواد یا نه ؟
از کجا میتونم به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم که برا رشته ای تی چه مدارکی نیاز هست ؟
نه چیزی نمیخواد. آی تی از هفت دولت رهاست! البته بسته به کاری که دنبالش باشید ازتون ممکنه بخوان سرتیفیکیت مربوط به اون رشته رو داشته باشید. مثلا برای شبکه CCNA یا مایکروسافت و …
سلام
من بعد مدتهای مدیدی امروز موفق شدم وبتون رو مطالعه کنم.خب گویا کسی نیست در ایران که موافق سیاست ضد ایرانی ترامپ باشه و همه ی جورایی بهشون برخورده.کاری به سیاستهای ترامپ و علل و عواملش ندارم اما ما ایرانی ها چقدر توان تحمل عقیده مخالف رو داریم؟چقد سعی کردیم به بقیه فرهنگها احترام بذاریم.تو همه دانشگاههای کشور ورودی دانشگاه پرچم اسرائیل و امریکا رو نقاشی کردن که مثلا دانشجو موقع رو شدن پاشو بزاره رو پرچم امریکا و اسرائیل!!خب کار ازین احمقانه تر ؟ ممکنه ترامپ یه درصد هم ازین رفتار حقارت آمیز ما اطلاع نداشته باشه اما در مقام مقایسه که بر بیاییم رفتار ترامپ انسانی تر و معقول تر پا گذاشتن رو پرچمه.میخوام اینو بگم ما فقط زورمون به پرچم رسیده این کار رو میکنیم اما خب اون قدرتش بیشتر شهروندان ایرانی رو محدود میکنه.ازین تفکر امریکا ستیزی که توی ایران هست هم نباید غافل شد درسته جامعه فرهیخته ایران هرگز چنین اعمالی رو مرتکب نمیشن اما این جامعه فرهیخته در اقلیت هست.باری رفتار ترامپ عکس العملی هست در برابر امریکا ستیزی و امریکا دشمن پنداری
حقیقت اینه که عده زیادی از مسلمان ها متاسفانه کارنامه خوبی از خودشون نتونستن توی غرب به جا بزارن ، مثلا توی مونتریال کلی مسلمان اومدن توی خیابون و تظاهرات به پا کردن که چرا توی فروشگاه های کبک گوشت خوک به فروش میرسه و چرا مردم کانادا گوشت خوک استفاده میکنن ، یا توی اروپا که خیلی از مناطق مسلمان نشین توی پاریس،بروکسل و… تبدیل به جایی شده که همه ازش فراری هستن و خیلیهاشون اونجا دارن پلیش شریعت اله راه میندازن که قوانین اسلامی توی محله های خودشون ، اون هم وسط اروپا یا آمریکا و… اجرا بشه ، راجع به این قانون منع سفر هم شخص باراک اوباما پایه گذار این قانون حدود هشت ماه پیش بود ، علی رقم کثافت کاری هایی که اوباما داشت ، ولی تعجب میکنم چرا صدای هیچ کسی بلند نشد ، یک نمونش هم آزاد کردن بغدادی بودش که منجر شد به اختراع “د ا ع ش” ، و مردن و آواره شدن میلیون ها انسان ، کودک های بیگناه و….. ، ولی هیچ کسی کوچک ترین اعتراضی رو هم به این فاجعه انسانی نکردش .
بسیار زیبا بود به نکته بسیار ظریفی اشاره کردین. اینا که قراره هر جا که برن عقایدشونو به همه تحمیل کنن چرا تو همون خراب شده خودشون زندگی نمیکنن کنار هم خوش باشن!
“هم خدا رو می خوان هم خرما رو!”
واقعا نشون دادن که همه جا بک گراند بدی به جا گذاشتن
سلام آقای روشناس با عرض پوزش سوالم بی ربطه ولی کنجکاوم. جریان مترو سواری بدون شلوار در تورنتو چیه
من هم در موردش شنیدم. چون در ساعات میانی روز اتفاق میفته تا بحال به چشم ندیدم!
سلام
وبلاگتون رو به خاطر برنامه ی احتمالی مھاجرتم برای مستر به کانادا دنبال میکردم .
ولی این متنتون به شدت برام جذاب بود . روحیه ای که من آرزوشو تو ایران دارم
سلام جناب روشناس
بسیار خوشحالم که با وبلاگ شما آشنا شدم و اینقدر قلمتون و مطالبی که مینوسین خوب و واقع بینانه هست که طی یک هفته تمام وبلاگتون رو خوندم. خدا قوت و ایشالا که همیشه سالم، شاد و موفق باشید و این وبلاگ و این ارتباط و ارائه تجربیات گرانبها ادامه داشته باشه.
سلام
پست خیلی خوبی بود. ممنون
به به آقای مهندس می بینم که حرفهای آقا رو می زنید!(من از همون ابتدا که ترامپ انتخاب شد به دوستان نزدیکم می گفتم که ترامپ، نماینده جامعه آمریکاست. یعنی یک آمریکایی واقعی، آدمی شبیه ترامپه. کسی که خودش رو از همه دنیا برتر و بالاتر می دونه و قویا اعتقاد داره دنیا برای اینه که به من خدمت کنه. )
کی هست که بگه روزی که آقای احمدی ن هم به پست شریفشون رسیدن ایشون هم به معنای دقیق کلمه نماد یک ایرانی واقعی بودن و البته هستن چون باز هم خواهند آمد با میلیون ها سینه چاک. اون چیزی که البته جامعه آمریکایی هم بارها تجربه کرده مثل روی کار آمدن بوش پدر یا کارتر، ترامپ هم با همون عقاید و تفکر جمهوری خواهان قبلی هست، ما هم داشته ایم و داریم.
احسنت آما این کجا و آن کجا! کاش ما اونجا بودیمو ترامپ رئیس جمهور ما!
اون آقایى که شمامیگى باهمه اشتباهات وخطاهاش یه حرف درستش زیربارزورنرفتن بودکه درواقع همه مردم ایران واقعاهمینطورن که زیربارحرف زوردوست ندارن برن!منظورازاینکه ترامپ نماینده کل مردم آمریکاس به این معنى نیست که اگه ایشون روزیه شنبه رنگ شورتشوبارکابیش سِت کردبگیم کل مردم آمریکان این کاروکردن!!!!!!منظورداره یه نتیجه کلى میده عزیزم.
اینجا رو نمیخوام محل بحث سیاسی کنم. ولی رفتارهای همون فرد ایرانی رو به پای همه ایرانی ها نوشتن که الان شاهد برخوردهای اینطوری با ایرانی ها هستیم.
اینجاست که میگن شنونده بایدعاقل باشه کماآنکه خیلى ازهمون آمریکایى هایى که عاشق قدرت هستندوخودشون برترازهمه میدونندباهمین اقدام ترامپ مخالفت کردندوهرطورکه شایدمیتونستنداون مخالفتشون رواعلام کردند،خلاصه ایکه دنیاهزاررنگه وخوب وبدهمه جاهست وبایدحواسا هامون روخیلى خیلى جمع کنیم!!!!
سلام
استاد ایمیلی برای تماس با بخش درخواست اقامت کانادا سراغ داری ؟
کدوم بخشش؟
بخشی که بشه به التماس ویزا گرفت 😀
هنوز افتتاح نشده
خیلی خوب بود :))
همچین بخشی اگه وجود داشت الان جمعیت کانادا ۳۰۰ میلیون بود!
سلام خوبید
اینقدر وبلاکتون خوندم انگار باهتون دوستم
من خرداد تا تیر یک ماه میام تورنتو وبعد عید ۹۷ کلا میام
تواین یک ماه یک خونه تمیز بخوام مبله اجاره کنم کجا پیشنهاد می دهید و اینکه بخوام یک ماه خونه اجاره کنم چه کنم
پیشنهادم AirBnb است، به نسبت پولی که میدید گزینه های مناسبی داره. یک خونه مبله بگیرید.
Airbnb is required to comply with US sanctions laws that restrict the use of our site in certain jurisdictions.
Because of this, our services are not available in Crimea, Iran, Sudan, Syria, and North Korea.
به لطف تحریم ها این سایت در ایران قابل دسترسی نیست.
چرااا ؟؟
جالبه. بعد همین سایت ادعا میکرد برای کسانی که از این ۷ کشور قصد مسافرت به آمریکا رو دارن و بابت دستور اخیر ترامپ به مشکل خورده اند، محل اسکان رایگان تامین میکنه.
احتمالا بعد از همین ادعا ترامپ زده حالشو گرفته 🙂
من مدتها قبل از اینکه اسمی از ترامپ باشد برای ایر بی اند بی اقدام کردم و خیلی از مالکین خودشون دوست نداشتند به ایرانی اجاره بدند! چون طرف در واقع با تو زندگی میکنه
از این نظر ترامپ نماینده اون دسته هست! و برای شما بهتر شده چون خیالت رو راحت کرده که نری اینور اونور ایمیل بزنی بعد طرف بهونه الکی برات بیاره که حالا هفته بعد تماس بگیر ببینم چی مبشه و اینا…. چون اون موقع هم نمیتونستن تبعیض علنی انجام بدند و جرم بود
بنظر من حالا راحت تر شده و من بخوام جایی برم خیالم راحت هست که با ایر بی اند بی کار ندارم
سلام مرسی که هستید و جواب سوالم بدید ممنون میشم .
من در ۳۵ سالگی با دخترم و همسرم تیرماه ۹۶ وارد خاک کانادا میشم ….
۱۰ ساله در ایران کار فروش کردم و مارگتینگ در زمینه تجهیزات پزشکی و میکروبیولوژی خوندم و دورهایی ام بی ای گذرانده ام و درامد در این ایران به عنوان یک زن بسیار خوب و ادم توانایی در امر مارگتینک هستم ولی خودم و گول نزنم چیزی از رشته های که خوندم یادم نیست
در ابتدا میخوام یکسال سرکار نرم و از پس اندازم زندگی کنم و فرهنک و محیط و زبان ورسیدگی به دخترم از همه واجب تر که از یک محیط پر رفت امد و شاد دارم میارمش اونجا و نمی دونم چه خواهد شد و اینکه همسرم بحاطر کار مجبورهست سال اول رفت امد کنه و من باید نظارت کنم به امور منزل دوست یابی و روابط اجتماعی و …..
اصلا من با این سابقه کاری تو ایران می تونم اونجا کار مارگتینگ پیدا کنم …..(دارویی و تجهیزات )
یا برم دانشگاه یه چیزی بحونم که براش کار تو کانادا باشه و اون چی میتونه باشه برای یه ادم به شرایط من ….
میدونم سخته جواب دادن ولی هر سخن شما منو کمک خواهد کرد و ممنونم
باید بیایید اینجا و شرایط رو از نزدیک بررسی کنید. هرکسی با توجه به شرایطی که داره راه خودش رو میره. در بدو ورود میتونید از خدمات مشاوره مراکز کاریابی – که رایگان هم هستند و برای تازه واردین خدمات میدن – استفاده کنید.
ادرس فیس بوکتون هم اگر شخصی نیست بفرمایید