خانه » دسته‌بندی نشده » خلاصه ای از دانشگاه و تحصیل در کانادا

خلاصه ای از دانشگاه و تحصیل در کانادا

دوست عزیزی با نام مستعار کورت مطلبی در مورد دانشگاه های کانادا نوشتن که به نوعی جور کمبود سوژه من رو کشیده. مطالب ایشون رو عینا کپی پیست میکنم, و طبیعتا نمیتونم صد در صد تائید یا ردشون کنم.


من یه توضیح مختصر برای اونایی که در مورد دانشگاه سوال دارن بگم:

۱٫ اول باید دانشگاه ها رو رتبه بندی کنید و ببینید رتبه کدوم چقدره!
* برای این کار میتونن از جستجو در گوگل استفاده کنن مثلا Ryerson rank یا برن تو سایت هایی که رنک رو نشون میده
۲٫ بعد از اون که از روی رنک انتخاب کردن باید برن سراغ خود دانشگاه ها تا ببینن برای مقطعی که میخوان چه برنامه هایی داره و اینکه میتونن استادی رو پیدا کنن که باهاش مکاتبه کنن تا فاند بگیرن! برای پیدا کردن استاد هم باید توی سایت برن بخش مربوط به اپلیکیشن یا برنامه (Program) و اونجا نام استاد مشاور رو پیدا کنن و باهاش مکاتبه کنن.
۳٫ برای چک کردن کلی دانشگاه های انتاریو میتونن از سایت http://www.ouac.on.ca/ استفاده کنن که دانشگاه های مربوط به استان انتاریو رو بصورت جامع و یک جا در سایت دارد مانند کالج ها که Ontariocolleges.ca هست.
۴٫ بعد از پیدا کردن دانشگاه و رشته باید Apply کنن.
۵٫ بعد از اون هم باید برن سراغ ارسال مدارک! برای معادل سازی مدارک میتونن از دو شرکت WES و ICAS استفاده کنن که ICAScanada.com کمی نسبت به WES ارزون تر هست که پیشنهاد میکنم از این سایت استفاده کنن
۶٫ اگر فاند پیدا نکردن میتونن با استفاده از OSAP یا همون Ontario Student Assistance Program وام دانشجویی بگیرن که برای مقطع PhD فکر کنم باید به همون دانشگاه خودتون مراجعه کنید ولی این سایت وام های خوبی میده!
۷٫ ضمنا برای خیلی از این وب سایت ها مجبور به دادن آدرس توی کانادا هستید! وگرنه اگر آدرس ایران بدید ممکنه مدارک رو وقتی ارسال میکنن ۲ ماه زمان ببره! پس بهتر کسانی که میخوان برن دانشگاه از ایران اقدامات اولیه رو انجام بدن و یک ماه یا دوماه یا بیشتر قبل به کانادا برن و مستقر بشن تا بتونن ثبت نام کنن.

این یه خلاصه ی کامل بود.
به نظرم بد نیست امیرحسین این رو به نقل از یکی از خواننده ها توی یکی از چند پرده از زندگی در تورنتو بذاری که دیگران هم استفاده کنن چون ممکنه خیلی ها نظرها رو نخونن. نیازی هم نیست بنویسی از طرف کورت! منظورم مهم رسوندن کمک به دوستان هست. همین.

اینم بگم که این سایت برای اپلای کردن اجازه میده مثلا چندتا دانشگاه رو انتخاب کنی و برای ارسال اپلیکیشن یه مبلغی میگیره برای مثال ۱۰۰ دلار! بعد اجازه میده که شما مثلا به ازای ۱۰۰ دلار برای ۵ تا رشته تو دانشگاه (ممکنه هر ۵تاش تو یه دانشگاه باشه یا دانشگاه تکراری باشه یا نباشه) میتونین اپلیکیشن ارسال کنید که مطمئن باشید برای ثبت نام توی دانشگاه های انتاریو بهترین گزینه همین سایتی هست که تو کامنت قبلی معرفی کردم. بعد از اون منتظر پاسخ دانشگاه ها توی پنل تون توی همین سایت میشید و به محض پاسخگویی میتونید برای تحصیل اقدامات بعدی رو انجام بدید. توی هر دانشگاهی هم که برید یه سری رشته لیست کرده که فکر نمیکنم برای دانشگاه نمره ی زبان IELTS کمتر از ۷ و Each Skill 7 رو قبول کنن! حالا بازم باید برید Admission Requirements های اون دانشگاه رو ببینید تا ببینید چیا نیاز داره.

۳۵ نظر

  1. عالی بود.مرسی .اقای روشناس به مطلبی هم قراره بذارید ما بیصبرانه منتظریم

  2. سلام امیر جان امروز تو تلویزیون صدای امریکا اقای جوهری و احساسی از حزب لیبرال از ریچموندهیل حسابی به هارپر و قانون c24 تاختند و گفتند که معادلسازی مدرک ۲ سال تو کانادا زمان میبره و پروسه پیدا کردن کار رو که گویا چندوقتیه سخت شده رو به سیاست های هارپر ربط دادن و گفتن چندین سال طول میکشه … چقدر این مسئله صحت داره؟
    پرسش دومم رو راجب فرق express entry با برنامه قبلی چی بود ؟ ایا ورود سریع اسونتر از ۳۸ گانه س؟

    • امير حسين روشناس

      مطلبی که عنوان شده کاملا صحیحه. سیاست های هارپر برای جذب مهاجر مشکلات خیلی زیادی داره و تمام عناوینی که ذکر کردید درسته.
      در مورد اکسپرس انتری هم یک سیستم کاملا من در آوردیه که هیچ کس ازش سر در نمیاره. این مطلب رو بخونید تا متوجه بشید.

      • خیلی عجیبه ! مثلا اگه کسی با بودجه بسیار پایین بیاد کانادا حتی برای مشاغلی مثل فروشندگی و پیک موتوری و …. معادل سازی مدارکش ۲ سال طول میکشه؟؟؟

        • امير حسين روشناس

          دیگه اون مشاغل که معادل سازی مدرک نمیخوان! برید بگید من فوق لیسانس دارم و میخوام فروشنده بشم یقینا کار رو به شما نمیدن!

  3. تو پست قبلی یه نفر پرسیده بود که یه زمانی که دودل شده بودین واسه زندگی توی کانادا، چی شد که دوباره کانادا رو انتخاب کردین؟ شرایط با شما جور شد یا شما با محیط خودتونو وفق دادین؟قرار بود یه پست در این مورد بنویسین:)

  4. نظرت با یه پرده از محرم و مسجد و کنار هم بودن مذاهب در تورنتو چیه؟
    اینکه محرم چطوره؟ مسجد هست؟ اگر هست جطور اداره میشه چه شکلیه؟ چه قشری میان؟

  5. سلام جناب آقای روشناس خواستم نگاه خودم رو راجع به مهاجرت ایرانی ها برای زندگی و تحصیل به کشورهای مختلف (انگلیسی زبان) براتون بگم من ایتا رو به چهار دسته تقسیم میکنم:
    دسته اول: بلند پایگان سیاسی و مذهبی اعم از خود افراد و فرزندانشون این دسته بیشتر الفتی دیرینه با بریتانیا و شهر لندن! دارند بطوریکه طبق آمار چندی پیش که در رسانه های ایران درز کرده بود تنها در شهر لندن ۴۰۰فرزند مسوولین مشغول به تحصیل می باشند
    دسته دوم:طبقه بورژوا و مولتی میلیاردرها این طبقه طالب زرق برق و هیجان و زیبایی و عظمت وکلاس و… میباشند که سرزمین موعود این طبقه آمریکا می باشد. نمی گم همه ولی بیشتر ین افراد ابن دسته نگاهشون به آمریکاست.
    دسته سوم: افرادی را شامل می شود که آنها را راهی به دو دسته بالا نیست مثل من وشما(البته با عرض پوزش ازجنابعالی) و اساسا طبقه متوسط جامعه ایرانی که قاطبه این افراد نگاه شون به سمت کاناداست.
    دسته چهارم: در این دسته که متاسفانه بیشترشون از طریق غیر قانونی دل به اقیانوس زده و هزاران خطر را بجان خریده اند نگاهشون به استرالیاست متاسفانه در این دسته افراد دارای سوء سابقه خلاف کار و… زیاد وجود داره (با عرض پوزش از هموطنان عزیزم که از طرق قانونی و فاقد سابقه میباشندو برای تحصیل و وادامه زندگی بهتر به استرالیا رفتند
    و میدونم اونام گفته هام رو تایید میکنند) که برخی ها بازم در اون کشور به رویه سابقشون ادامه میدن! اینا نکاتی بود که خواستم براتون بفرستم البته باز عرض کنم این نگاه منه ونمیتونم به همه تعمیم بدم.

    • امير حسين روشناس

      تقریبا با نظر شما موافقم منهای استرالیا. چند تا از دوستان نزدیک خودم الان اونجا هستند و هم از نظر امکانات و هم از نظر بافت جامعه ایرانی, تقریبا معادل کاناداست.

  6. خیلی ممنون آقای روشناس برای این پست.

  7. Cort عزیز
    ممنون از نوشته ی مفیدت و احساس مسوولیت و کمک به هموطنان
    با اجازه ی شما من چند نکته ی کوچولو رو اضافه می کنم (چون خودم در حال حاضر اینجا در کانادا دانشجو هستم.)

    – سایت اوسپ یا همان Ontario Student Assisstant Program به دانشجویان بین المللی وام نمیدهد. این وام مخصوص کاناداییهاست یعنی کسانی که شهروند و یا مقیم دایم کانادا هستند. توجه کنید که اگر به عنوان مقیم دایم و با ویزای مهاجرت وارد این کشور شده باشید اما در استان دیگری غیر از اونتاریو برای اولین بار وارد خاک کانادا شده (به اصطلاح لند کرده باشید) و مدتی زندگی کرده باشید؛ نیز شامل استفاده از اوسپ نمی شوید مگر آنکه از زمان اقامتتان در اونتاریو سه سال بگذرد! تازه با این همه باز هم اوسپ مقادیر یکسانی برای همه ی افراد نیست و بر اساس طیفی از شرایط مختلف و رصد تمام موجودی درآمدی شخص میتواند از شخصی به شخص دیگر در یک مقطع و در یک کلاس (دو همکلاسی) به اندازه ۱۰۰٪ تفاوت داشته باشد!

    -در خصوص امتحان ایلتس که فرمودید؛ بقیه ی دانشگاهها را نمیدانم اما دانشگاه مک مستر McMaster University یعنی همین جایی که من اپلای کردم و پذیرفته شدم؛ نمره کلی آیلتس آکادمیک را ۷ میخواست و به نمره ی تک تک مهارتها کاری نداشت! (چون من ریدینگ ۸ و بقیه ۶.۵ شده بودم ولی نمره کلی ام ۷ شده بود)

    -اگر کسی از ایران با ویزای دانشجویی و به عنوان دانشجوی بین المللی میخواهد اپلای کند؛ بهترین کار و ایده آل ترین شرایط اینست که قبلا بتواند یک کار تحقیقی خوب تحت نظر مشترک یک استاد ایرانی و یک استاد کانادایی انجام بدهد و مقاله اش را در یک مجله معتبر علمی منتشر کند. خوب این برای همه میسر نیست اما اگر امکان انجامش باشد تقریبا در امکان گرفتن پذیرش برای مقطع بعدی در کانادا هیچ مشکلی نیست. چون حالا یک استاد کانادایی؛ ولو از راه دور- شما را می شناسد و با شما کار کرده است. در این ارتباط بهترین کار استفاده از کمک آن دسته ازاساتید ایرانست که خودشان فارغ التحصیل دانشگاههای این طرف باشند (آمریکا و استرالیا هم به همین صورت)؛ و اساتید کانادایی با زمینه ی علاقمندی و کار مشترک را بشناسند؛ و یا در غیر اینصورت استفاده از سایتهایی حرفه ای مثل لینکداین و ریسرچ گیت که استفاده از آنها هم روش کار و ظرافتهایی خاص خودش را می طلبد و به طور مثال نه مثل رفتار بسیاری از ایرانیها که در سایت حرفه ای لینکداین مثل فیس بوک رفتار می کنند!

    – برای دوستان ایرانی و با ویزای دانشجویی بهترین حالت؛ آمدن با گرانت grant برای دوره ی دکتراست. در این حالت چون دانشگاه و در واقع یک استاد شما را پذیرش میکند؛ هزینه های تحصیل و زندگی شما کاملا پرداخت میشود و هیچ مشکلی نیست اما چنانچه امکان این هم برایتان مهیا نبود؛ و یا در مقطع فوق لیسانس (Master) اقدام می کنید بهترین کار اپلای برای دانشگاههای استان کبک هست چون نه تنها زندگی در کبک با هزینه های به نسبت کمتری از اونتاریو می گذرد (به خصوص در مورد بهای مسکن که مهمترین قسمت مخارج محسوب میشود)؛ بلکه دولت کبک هم کمک هزینه های خوبی به دانشگاهها دارد و کلا زندگی و تحصیل در آنجا برایتان ارزانتر از به طور مثال تورونتو می گذرد. نگران زبان فرانسه هم نباشید! سه دانشگاه بزرگ کبک یعنی مونترآلMontreal ؛ مک گیل McGill و کنکوردیا Concordia همگی رسما انگلیسی زبان هستند و تازه دانشگاههای دیگر هم حتی میتوانید در اوایل راه با زبان انگلیسی واردشان بشوید اما در ادامه حتما باید فرانسه را تکمیل کنید.

    برای شما دوست عزیز و نیز باقی هموطنانم آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

    • امير حسين روشناس

      ممنون از اطلاعات خوبی که دادید، فقط فکر می کنم اوسپ بعد از یکسال به کسی که از استان دیگه ای اومده باشه تعلق می گیره، نه سه سال. سه تا از دوستان من یکسال بعد از زندگی در تورنتو تونستن اوسپ بگیرن و دانشگاه هم رفتن.

  8. – بله؛ شما درست می فرمایید! این قانون رو الان چک کردم مثل اینکه جدید عوض شده و در واقع بهتر شده. با ۱۲ ماه متمادی اقامت در استان اونتاریو واجد شرایط محسوب میشوید؛ حتی نوشته بود که چنانچه همسر شخص متقاضی هم مقیم اونتاریو محسوب شود؛ بدون در نظر گرفتن شرایط خود متقاضی؛ باز هم اوسپ به او تعلق می گیرد!
    – یک نکته: دوستمان Cort از وبسایتی در اواخر این متن نام می برند که اسمش را ننوشته اند! (در کامنت قبلی معرفی کرده اند!!!)
    -باز هم نکته ی دیگر: چنانچه برای مقطع فوق لیسانس هم بخواهید بدون مخارج آنچنانی و با ویزای دانشجویی درخواست کنید بازهم امکانی هست؛ بگردید و چنانچه رشته یا رشته های نزدیک به علاقمندی شما در استانی در کانادا به صورت Thesis-Based ارایه میشوند؛ در آن اپلای کنید. (شما دستیار استاد محسوب میشوید و کمک هزینه خواهید گرفت)
    -از قول یک نفر شنیدم (این کامنت را مسوولیتش را به عهده نمی گیرم!) دانشگاههایی هستند که بسیار پولدار هستند و به دانشجویان وامهای خوبی میدهند حتی دانشجویان بین المللی! بگردید چنین دانشگاههایی را پیدا کنید!(Brock University)
    -چنانچه مدرک مستر و یا حتی لیسانس دارید؛ با داشتن سابقه ی کار پژوهشی خوب و درج مقاله در یک یا چند مجله ی معتبر علمی امکان گرفتن ویزا و پذیرش دانشگاهی برایتان تقریبا کامل مهیاست؛ بنابراین در اپلای کردن شک نکنید و برای اکثر دانشگاههای اکثر استانها بر اساس علاقمندی خود اپلیکیشن بفرستید!
    -از سرمای هوا در اینجا نترسید؛ کسی سرمایی تر از خودم را در کل عمر شریفم در ایران سراغ نداشتم! پارسال در سرمای منهای ۴۵ شهر وان Vaughan (شهری کوچک در شمال تورونتو) نیم ساعت بدون کاپشن در هوای بیرون ایستادم و سرما هم نخوردم! کلا در تمام زمستان پارسال که برای اولین بار در کانادا بودم؛ سرما نخوردم! (وقتی اینجا آمدید میتوانید از من کلید موفقیتم را بپرسید!!!:)

    – شاید باز هم پرحرفی کردم! اگر نکته ی مثبت و مفید دیگری به ذهنم رسید باز اضافه خواهم کرد!
    موفق باشید!

    • منظور همین سایت بود 🙂

      http://www.ouac.on.ca

    • اجاره خونه تو وان چطوره :)؟
      قیمت ها؟

      • امير حسين روشناس

        والا خیلی فرقی نمی کنه. الان توی ساختمون World on Yonge (ساختمون قدیمی من) اجاره ها از ماهی ۱۴۵۰ تا ۱۵۵۰ متغیره برای یک خوابه یا یکخوابه + دن. ساختمون مزخرفیه و به هیچ عنوان به فکر خرید از واحدهای اونجا نباش، اما برای اجاره نشینی بد نیست. منتها بهتره به فکر یک ماشین هم باشی چون رفت و آمد به مناطق مختلف شهر یک مقدار زمان گیره. تورن هیل و مارکهام و وان تقریبا یک محدوده هستند و قیمت ها هم تقریبا یکسانه.

      • من در وان در منزل دوستی اقامت داشتم! وان یک بدی داشت و آن اینکه هزینه های رفت و آمدش خیلی زیاد میشد. از جایی بین دافرین و بترست در رادرفورد باید ۴ دلار میدادی تا بیای فقط سر یانگ (آنهم برای اتوبوسی که فقط نیم ساعت به نیم ساعت می آید!)؛ بعد البته با ترانسفر در اتوبوس بعدی تا فینچ می رسیدی اما باز برای استفده از مترو ۳ دلار دیگر! یعنی یک رفت و آمد ساده از وان تا داون تاون یا میدتاون میشد حداقل ۱۴ دلار در یک روز! و بالغ بر یکساعت زمان تلف شده در اتوبوس و مترو. من فکر میکنم بهترین کار برای یک تازه وارد؛ این هست که بسته به تعداد افراد خانواده ابتدا یک محل اقامت موقت و نسبتا ارزان قیمت در نزدیکی مترو پیدا کنند مثلا سمت دان میلز Don Mills یا مترو کندی Kennedy و بعد از پیدا کردن کار؛ در قدم دوم در بهترین دسترسی ممکن به محل کار؛ یک منزل اجاره کنند. و در انتها بعد از یک سال کار و پس انداز حقوق میتوانند به شرط خرید ماشین باز هم کمی جابجا شوند اما هزینه های ماشین و پارکینگ را هم باید در نظر گرفت.

    • سلام
      میشه لطفا رمز موفقیت تون در سرما نخوردن رو به من بگید. من تازه اومدم تورنتو و واقعا نگران هستم که اینجا بشدت سرما بخورم و کسی هم نیست یه کاسه سوپ بده دستم!

      ممنون

      • امير حسين روشناس

        واکسن سرما خوردگی رو برید رایگان تزریق کنید و حالش رو ببرید!

      • نیرزاد عزیز
        اتفاقا من اصلا واکسن سرماخوردگی هم نزدم پارسال!
        به نظر من همه چیز از اندیشه ی انسان شروع میشه!
        تا زمانی که شما باور داشته باشی خیلی حساس و آسیب پذیر به سرما هستی؛ بدنت هم در تایید تفکرت همینطور پاسخ خواهد داد!
        تا زمانی که بر اساس این تفکر از سرما و برف متنفر باشی؛ بدنت هم این ناراحتی و ابراز مخالفت رو با بیماری و ناراحتی و سختی پاسخ خواهد داد.
        اگر از چیزی بترسی و نگران باشی که نکند به سرم بیاید؛ حتما به سرت خواهد آمد!
        اگر از نه سرما بلکه مسایلی مثل احتمال کار پیدا نکردن و بی پول ماندن نگران باشی و استرس داشته باشی؛ حتی اگر این موارد برایت پیش نیایند؛ همان وجود استرس دایمی سیستم ایمنی بدنت را ضعیف خواهد کرد.
        ————————————–
        تا این جای حرفهام رو داشته باش!
        حالا در اولین فرصت به مطالعه ی مکانیسم سرماخوردگی در سایتهای علمی بپرداز و واکنش بدن به انها. من سایت معتبر و علمی Mayo Clinic رو توصیه میکنم. کسب اطلاعات و آگاهی اولین و مهمترین قدم در بهبود هر گونه شرایطی است!
        در اولین فرصت یک دوست پیدا کن (بهتر که مهاجر و تازه وارد باشد) میتنونید با هم قرار بگذارید که در شرایط خاص به کمک هم بشتابید! (ببخشید من خودم تورونتو نیستم و گرنه هر کمکی از دستم برمیامد انجام میدادم).
        در اولین روزها و ساعات احساس سرماخوردگی ول هر چند سبک و ساده باشد؛ فقط در منزل بمان و استراحت کن! مصرف مایعات گرم فراوان؛ قرقره ی آب نمک و خوردن قرص سرماخوردگی ساده؛ مصرف میوه های تازه و خواب و استراحت فراوان به بهترین نحو موازنه ی قوا را در جنگ داخلی بدن با ویروس تازه قدرت یافته به نفع بدن تغییر میدهد!
        باز هم خوب نشدی بمن ایمیل بزن بهت بگم چیکار کنی!!! 🙂

        • تازه الان جوابتون رو خوندم، با اینکه چند بار حتی بعد از این تاریخ سر زده بودم!
          واقعا ممنون که جواب دادید.
          روش تون رو شخصا خیلی پسندیدم؛ هم قسمت اول ، هم دوم.

          راستی، ایمیل شما در وبلاگ قابل دسترسی نیست.

  9. سلام
    پست خوبی بود ممنون از اطلاعات.
    لطفا ادرس سایتی که از طریق اون میشه برای چند دانشگاه (نه کالج) اپلای کرد رو اعلام کنید.

    ممنون

  10. سلام بر شازده کوچولو ، شاید منظور کورت ( چقدر با رمز صحبت کردم ، یاد فیلمای پلیسی افتادم 🙂 از وبسایت این وبسایت بوده که در متن آوردن :
    ICAScanada.com

  11. سلام مرسی از مطالب عالیتون چند ساعته دارم کلشونو می خونم راستش من پیش دانشگاهیم و برای لیسانس،رشته پزشکی دارم اقدام می کنم و مدارکم و کامل می کنم و تحقیقای دانشگاهمو کردم فقط چندتا سوال داشتم اگه راجع بهش می دونین ممنون میشم بگین.. یکی اینکه اگه کسی و تو دانشگاهای یورک و رایرسون می شناسین یا راجع بهشون شنیدین کدوم بهتر راضی بودن و دیگه اینکه من که دارم ویزای دانشجویی می گیرم اونجا می تونم اقدام کنم برای ویزای دائم؟ بعد چندوقت؟

    • امير حسين روشناس

      در مورد سوال اولتون به حرف من و دوستان من و ایضا خودتون اصلا توجهی نکنید. برای رنکینگ دانشگاه ها، سایت های معتبری هست که به اونها باید مراجعه کنید، رشته با رشته هم متفاوته.
      در مورد پزشکی که گفتید من یک مطلبی رو بهتون یادآوری کنم که شاید ندونید. در کانادا اینطوری نیست که برید و بگید من میخوام دکتر بشم! باید اول یک لیسانس بگیرید (هر رشته ای که مایل باشید)، بعد از اون باید کلی کار تحقیقاتی و پژوهشی و اینطور چیزها انجام بدید و اصطلاحا رزومه برای خودتون ایجاد کنید. با استادها کانکشن بزنید و ازشون توصیه نامه بگیرید و تازه بعد از همه این مراحل، یک سری مصاحبه رو پشت سر بذارید که توش مثلا از بین ۳۰۰ نفر، ۱۰۰ نفر رو قبول می کنن که برن شروع کنن درس بخونن. تحصیل در رشته های پزشکی هم بسیار گرونه و رقابت برای ورود به این رشته ها هم خیلی فشرده.
      در یک کلام، عمر و پول زیادی رو ازتون می طلبه و در عوضش وقتی بهش برسید و یک چند سالی هم کار کنید، دیگه میشید جزو درآمدهای رده بسیار بالای این جامعه، حداقل ۳۰۰ هزار دلار در سال که درآمد هیولاییه! اما باید ببینید به زمان و هزینه اولیه اش می ارزه یا نه. خصوصا که دانشجوی بین المللی بحساب میایید و شهریه تون حداقل دو برابر یک کانادایی خواهد بود (فکر کنم روی سالی ۱۰۰ هزار دلار اقلا باید حساب کنید).
      به بنده اصلا ارتباطی نداره که براتون بخوام تعیین تکلیف کنم و اصولا هم از فضولی در کار دیگران خوشم نمیاد. اما فقط نظر شخصیم رو بخوام بگم، اگر چنین پول عظیمی دارید، با یک رشته سبک وارد کالج بشید و ۳ سال اینجا تحصیل کنید، هر رشته ای دوست داشتید. پولش رو هم بیارید و ملک بخرید، یا بذارید ایران و سودش رو بگیرید و اینجا حالش رو ببرید. بعد از ۳ سال، بشرطی که بتونید اینجا کار پیدا کنید، میتونید درخواست اقامت دائم بدید.

  12. سلام
    اگر کسی در ایران درخواستی برای دانشگاهی نفرستد و وارد کانادا بشه و بعد ازیکسال اقامت بخواد در رشته ای تحصیل کند باز هم باید مراحل پیدا کردن استاد و پذیرش رو گذرود یا اینکه شرایط فرق میکند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    مثلا در رشته حسابداری با توجه به اینکه الان فوق لیسانس حسابداری هستم.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*