خانه » اقامت کانادا » اسپانسر شدن برای همسر

اسپانسر شدن برای همسر

دوست عزیزی از خوانندگان وبلاگ بنده (به نام آقای Cort)، محبت کردن و به صورت کامل روال اسپانسر شدن برای همسر رو برای بنده ایمیل کردن. ضمن تشکر فراوان از اینکه به بنده و بقیه لطف کردن و علیرغم اینکه خیلی هم وقتشون محدوده، منت گذاشتن و این متن مفصل رو آماده کردن، من عین فرمایشات ایشون (صرفا با کمی دخل و تصرف ویرایشی) رو اینجا میارم. بدون اینکه قصد جسارت به این دوست عزیز رو داشته باشم، توجه بفرمایید که این تجربیات مربوط به ایشون هستش و بنابراین بنده نمی تونم مسئولیت صحت و سقم اطلاعات رو تایید یا تکذیب کنم، لذا چنانچه قصد استفاده از این مطلب رو دارید، با مسئولیت خودتون خواهد بود.
توضیح: این متن توسط همون دوست عزیز در تاریخ ۲۱ آذرماه ۱۳۹۵ بروز شده. متن قبلی رو با متن جدید عوض کردم.


در این پست سعی کردم به صورت خیلی ساده روند اسپانسرشیپی همسر رو برای کشور کانادا توضیح بدم تا همه بتونن بدون نیاز به وکلای مهاجرت این روند رو طی کنند و همسرشون رو هرچه سریعتر پیش خودشون بیارن. دقت کنید که در اکثر مواقع وکلای مهاجرتی فقط و فقط روند مهاجرت شما را به تعویق می اندازند. اکثر وکلای مهاجرتی روند مهاجرت را سخت بیان میکنند و در ساده ترین حالت هم به شما میگویند که این مسیر پیچیدگی های خاصی دارد، درصورتی که اینگونه نیست. دقت کنید که خیلی از وکلای مهاجرتی در طول روند عادی پرونده از موکلین خود هزینه های گزاف و مدارکی که نیاز نیست را درخواست میکنند و مثلا اگر پرونده قرار است ۹ ماه طول بکشد الکی به موکل میگویند وزارت مهاجرت به ما ایمیل زده که پرونده ی شما رد شده و برای درخواست مجدد مبلغ مثلا ۵۰۰ دلار واریز کنید و شما موکل عزیز باید هرچه سریعتر مبلغ ۵۰۰ دلار واریز کنید که بهتره این مبلغ رو به ما بدید تا ما از حساب خودمون واریز کنیم که واریزکننده در طول روند پرونده یک شخص باشد!!! و به همین دلایل پرونده ی شما از ۹ ماه به ۱۵ ماه به طول می انجامد. لذا زیاد به صحبت های وکلای مهاجرتی گوش ندید چون تقریبا بین وکلای مهاجرتی شخص درست و حسابی پیدا نمی شود حتی افراد خیلی مشهور و به نام! خلاصه اینکه دقت کنید، وکلا اکثرا کار رو به تعویق میندازن و اون ها هم کاری جز پر کردن فرم ها نمیکنن! مطمئن باشید هیچکس جز خود شما نمیتونه با دلسوزی و دقت زیاد فرم ها رو تکمیل کنه! تصور کنید یک وکیل ۵۰ تا وکالت فقط اسپانسری همسر زیر دست خودش داره!! دیگه خودتون خطاهای انسانی رو حساب کنید! بریم سر اصل مطلب:

برای هر نوع مهاجرت به کانادا اعم از اسپانسر شدن برای همسر یا پدر و مادر، سرمایه گذاری، مهارت شغلی، خویشاوندی، تحصیلی، و هر نوع دیگر ابتدا باید به سایت http://www.cic.gc.ca مراجعه کنید و در اونجا نوع مهاجرت را انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه Determine Eligibility کلیک کنید تا ببینید آیا شما حداقل های مهاجرت به کانادا را دارید یا خیر؟

موارد مهم در مورد مهاجرت از طریق همسر:

تمامی مدارک باید با پست ارسال شود (حداقل تا تاریخی که این مطلب نوشته شده است)

  1. مبلغ پرداختی برای مهاجرت از طریق همسر (اسپانسرشیپ) بسته به شرایط بین ۵۵۰ تا ۱۱۰۰ دلار کانادا می باشد.

Determine Eligibility یا تعیین واجد شرایط بودن:

توی این بخش از سایت، شما روشی که میخواهید بروید کانادا را اعلام میکنید. اینکه از طریق ازدواج یا از طریق مهارت کار یا از طریق تحصیل میخواهید بروید کانادا را انتخاب میکنید و بر اون اساس یک سری سوالات از شما میپرسه و در آخر به شما بهترین برنامه یا بهترین برنامه ها رو معرفی میکنه. برخی مواقع ممکنه شما بتونید از دو طریق مهاجرت کنید، پس باید توی اون شرایط دقت کنید که کدوم روش زودتر به نتیجه میرسه و اون راه رو انتخاب کنید.

– من قبل از رفتن به کانادا ازدواج کردم، حالا میخوام با همسرم به کانادا بروم!

توجه داشته باشید که اگر شما قبل از اقدام به مهاجرت ازدواج کنید و بعد از ازدواج، برای مهاجرت اقدام کنید، همسر شما (مرد یا زن) که در این روند همراه شما هست فقط یک همراه حساب میشه و ایشون شامل مقرراتی از قبیل اینکه ایشون اگر از شما جدا بشه تا ۵ سال نمیتونه کسی رو از طریق ازدواج اسپانسر کنه و … نخواهد بود.

خب کمی در مورد اتفاقات مربوط به این نوع مهاجرت صبحت کنیم. اول اینکه همسر شما بر طبق روند پرونده ی مهاجرت شما وارد خاک کانادا میشه و یا ریجکت میشه. یعنی همه چیز بستگی به Main Applicant یا شخص اصلی پرونده داره. در این روش باید دقت کنید که اگر خدایی نکرده در حین روند پرونده شما از همراه خود جدا شدید و طلاق گرفتید باید این موضوع رو سریعا به اداره ی مهاجرت کانادا اطلاع رسانی کنید چون در غیر اینصورت اگر تاریخ طلاق شما قبل از گرفتن اقامت کانادا باشه و شما به وزارت مهاجرت کانادا اطلاع نداده باشید اگر ۱۰ سال دیگر هم بخواهید ازدواج کنید، شما رو به عنوان مجرم میشناسن و به سادگی میتونن اقامت و سیتیزن شما رو هم باطل کنن که البته وقتی سیتیزن باشید با هزینه ی سنگین و گرفتن وکیل میشه کاریش کرد ولی خب سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی بندن. پس دقت کنید که حتما باید تاریخ طلاق رو در هر مرحله از روند پرونده ی مهاجرت که هستید اعلام کنید.

حالا فرض رو میگیریم که شما رفتید کانادا و هر دو لند کردید (وارد خاک کانادا شدید) ولی از بخت بد و باز هم خدای ناکرده، از همسر خودتون جدا شدید. توجه داشته باشید که شما یا از طریق دفتر حافظ منافع ایران در اتاوا (که در سلطنت عمان قرار داره و ممکنه تغییر کنه) و یا از طریق یک سفر کوتاه و انجام مراحل قانونی طلاق از طریق دفاتر رسمی طلاق و ازدواج؛ طلاق خودتون رو میگیرید و هر دو از هم جدا میشید. اما توجه داشته باشید که هر دو باید از طلاق نامه یا همون سند طلاق چند نسخه کپی و ترجمه رسمی با مهر دادگستری داشته باشید. حالا شما دو فرد جدا از هم هستید که هر دو اقامت کانادا دارید و یا سیتیزن هستید. اما آیا باید به جایی اعلام کنید که از هم جدا شدید؟ مثلا سرویس کانادا یا وزارت مهاجرت کانادا؟ در این مورد جواب قطعا نه می باشد. این موضوع به هیچ وجه به اداره ی مهاجرت کانادا مربوط نیست. اما تا چه زمانی؟ نکته ی مهم اینجاست. تا زمانی که شما بخواین دوباره ازدواج کنید و همسر جدیدتون رو با خودتون به کانادا بیارید. وقتی که میخواید ازدواج مجددتون رو اعلام کنید نیاز به اون مدارک سند طلاق یا طلاق نامه و ترجمه رسمی اونا خواهید داشت. شناسنامه اصلا مهم نیست چون شما وقتی ازدواج مجدد میکنید نام همسر قبلی با گرفتن شناسنامه ی جدید از شناسنامه ی شما حذف خواهد شد پس اصلی ترین سند شما همون سند طلاق هست که تایید میکنه شما در چه تاریخی و کجا طلاق گرفتید.

نکته ی مهم:

زمانی که شما اسپانسر همسر خود می شوید، همسر شما به مدت ۳ سال باید با شما زندگی کند و اگر در این سه سال از شما جدا شود، اقامت ایشان (شخص اسپانسر شونده – کسی که در ایران بوده است) به کل باطل خواهد شد و این شرط اقامت دائم ایشان می باشد ضمن اینکه طی این سه سال تمام هزینه های این شخص با فرد اسپانسر کننده (شخصی که در کانادا می باشد) خواهد بود.

-من PR کانادا را دارم. به ایران رفتم و ازدواج کردم. چگونه همسرم را به کانادا بیاورم؟

حالا شما ازدواج مجدد کردی و میخوای همسرت رو بیاری کانادا! باید چیکار کنی؟ یا در حالت دیگه شما مجرد هستی و رفتی کانادا و یهو دلت یکی رو در ایران خواسته و میخوای باهاش ازدواج کنی و با خودت ببریش کانادا. باید چیکار کنیم؟ این میشه مرحله ی بعد:

فرم سری الف، فرم های مربوط به کسانی می باشد که همسرشان در کانادا می باشد و ایشان یا Work Permit یا دانشجو می باشد ولی PR ندارد!

Application for Permanent Residence From Within Canada – Spouse or Common-Law Partner in Canada Class

این پکیج شامل فرم های زیر می باشد:

اما ممکن است شما با کسی ازدواج کنید که خارج از کانادا زندگی میکند که اکثر ما ایرانی ها بیشتر شامل این بخش هستیم. فرم های سری ب برای کسانی است که خودشان PR دارند و میخوان برای آوردن همسرشان به کانادا از ایران اقدام کنند. فرم های سری ب به شرح ذیل می باشد:

Part 1: Sponsorship forms

Guide to Sponsorship [IMM ۳۹۰۰] راهنمای تکمیل فرم های مربوط به اسپانسرشیپ

Part 2: Immigration forms

Sponsorship of a spouse, common-law partner, conjugal partner or dependent child living outside Canada [IMM ۳۹۹۹] راهنمای تکمیل فرم های عمومی مهاجرت مربوط به همسر شما که در ایران می باشد

Forms

 

Part 3: Information guides

Sponsored relatives must follow specific instructions depending on where they live. To find their region, use the list below.

Middle East and Central Asia [IMM 3911] (PDF, ۱٫۹۰ MB)

Includes instructions for:

Afghanistan, Azerbaijan, Bahrain, Cyprus, Iran, Iraq, Israel, Jordan, Kazakhstan, Kuwait, Kyrgyz Republic, Lebanon, Oman, Qatar, Saudi Arabia, Syria, Tajikistan, Turkey, Turkmenistan, United Arab Emirates, Uzbekistan, West Bank and Gaza Strip, Yemen

فرم های سری ب به سه دسته تقسیم میشوند. پارت ۱ فرم های مربوط به روند مهاجرتی اسپانسرشیپی هست. پارت ۲ فرم های عمومی مهاجرت به کانادا می باشد که خود شما نیز در ابتدا تکمیل کرده اید. پارت ۳ فرم مربوط به خاورمیانه و کشورهای ذکر شده می باشد که ایران نیز در این فرم گنجانده شده است. در این بخش شما باید موارد خواسته شده در چک لیست را آماده و تهیه کنید و فرم Supplementary را که از صفحه ۱۲ الی ۱۶ می باشد نیز تکمیل فرمایید. (توجه داشته باشید که در بخش فرم های مربوط به سری ب قسمت پارت سوم را باید بنا به کشوری که همسر شما در آن زندگی می کند انتخاب کنید. اگر فرد اسپانسر شونده در کشورهای اروپایی زندگی میکند شما باید فرم مربوط به اروپا را تکمیل کنید و همینطور در دیگر نقاط دنیا)

اصولا فرم های سری الف زیاد برای ایرانی های عزیز کاربرد ندارد مگر اینکه همسرشون دانشجو و یا فردی خارجی باشه که در کانادا زندگی میکنه و اقامت نداره و به طریقی با هم آشنا شدن.

در اینصورت همسر و فرزندان شما خارج از کانادا هستند. یعنی شما به ایران رفته اید و با یک خانم یا آقایی آشنا شدید و ازدواج کردید و حالا اصلا ۲ سال هم در ایران بودید و بچه دار هم شدید. حالا میخواهید همگی با هم به کانادا بروید و زندگی کنید. اما این اینطور نیست که بشه راحت دست همسر و بچه را بگیرید و بروید کانادا! باید ویزا بگیرید!!!

شما برای اثبات ازدواج خود، باید مدارکی را ارسال کنید که در فرم بالا مدارک مورد نیاز ذکر شده است. مدارکی مانند تصاویر عقد، عروسی، ازدواج، کادوها، چت ها، ریز مکالمات، ایمیل، نامه و … . توجه داشته باشید برای مدارکی که ذکر کردم باید به شرح زیر اقدام کنید. البته توجه کنید که ممکنه نیاز به این همه محکم کاری هم نباشه، اما با این کار شما هیچ راه تردیدی برای آفیسر نمیذارید.

توجه داشته باشید که پیوست های متنی مانند چت و یا ادامه ی پاسخ به سوالات را باید با نامAppendix A – Part 1 و Appendix A – Part 2 و به همین منوال همه ی پیوست ها را در داخل مدارک بگذارید و تصاویر را با نام Appendix B – Part 1  و Appendix B – Part 2 و تا آخر.

برای تمیز شدن و مرتب شدن فرم ها بهتر است در بالای هر برگ، در بخش Header نام شخص اسپانسر شونده و شماره صفحه (چند از چند) را بنویسید. در ابتدای صفحه ی A4 خود، بنویسید که Appendix A می باشد یا B و مربوط به کدام پارت: Appendix A – Part 2 یا Appendix B – Part . باز هم بهتر است همین Appendix A – Part 2 یا دیگر Appendix ها را بر روی یک برگه A4 سفید پرینت بگیرید و بگذارید بر روی Appendix مربوطه (مثل صفحه اول تحقیق ها) تا با این روش هم خودتان و هم آفیسر در هنگام مشاهده و پیدا کردن Appendix ها دچار سردرگمی نشید.

  • تصاویر عقد و عروسی و ماه عسل و کادوهای ازدواج و نامزدی :در هر صفحه دو عکس را قرار بدهید و چاپ کنید (میتونه با پرینتر رنگی رو برگه A4 چاپ بشه) در کنار تصاویر مشخصات زیر الزامی می باشد. برای مثال:

City: Tehran

Location: Nayeb restaurant

Date: November 22, 2016

Time: Around 8 pm

Name of persons: Left to right: My father (Ali Abbasi), My Mother (Nasrin Mohammadi), My husband’s father (Amir Hosseini) …..

Description: Dinner together.

توجه کنید که نوشتن این توضیحات برای هر کس الزامیست و اینکه تمام این تصاویر از طرف همسر شما که در ایران است در حال ارسال می باشد. پس برای معرفی افراد و نسبت دادن، نسبت آن ها را از سمت شخص اسپانسر شونده بنویسید.

  • توجه فرمایید که همین روند باید برای پاسخ به فرمهایی که درخواست مشخصاتی از این قبیل کرده است انجام شود. (در برخی از فرم ها نام و تعداد افراد دعوت شده نیز خواسته است. در پاسخ به این سوالات علاوه بر نوشتن اینکه تعداد کل مهمان ها برای مثال ۱۰۰ نفر بوده است نام و نام خانوادگی و تعداد فامیل درجه یک خود که شامل مادر، پدر، برادر و خواهر و شوهرها و همسرانشان می شود و همچنین بچه هایشان را نیز قید کنید) اگر هم به هر دلیلی مراسم آنچنانی نگرفته اید بنویسید که خانواده ی درجه یک در مراسم حضور داشتن و اسمشون و نسبت شون با خودتون رو بنویسید.
  • چت، ایمیل، نامه: چت های شما در دوران نامزدی و بعد از عقد (تصویری و متنی)، ایمیل های رد و بدل شده، نامه های نوشتاری بر روی برگه که بین زوجین رد و بدل شده، همه این ها باید بصورت گلچین از هر کدام مهم ها و در تاریخ های مختلف پیوست شود. توجه کنید که چت و ایمیل های شما می تواند از بعد از خروج شما به کانادا پرینت شود و نیازی به پرینت چت ها و ایمیل های ۳ سال پیش خود ندارید. البته اگر خواستید که محکم کاری کنید بد نیست که بصورت گلچین ایمیل و چت های قبل از خروج اسپانسر کننده از ایران را در نهایت ۲۰ صفحه پرینت بگیرید و چت ها و ایمیل های بعد از خروج اسپانسر کننده را بصورت کامل تر پرینت بگیرید.
  • دوستانی که از نرم افزار تلگرام استفاده میکنند، برای تایید اینکه چت ها مربوط به این نرم افزار می باشد و ضمن اینکه این برنامه هیچ روش پشتیبان گیری ندارد، بهتر است از ورژن تحت وب تلگرام telegram.org استفاده کنند که در اونجا شما بعد از انتخاب چت ها، درخواست پرینت در مرورگر خود می دهید و سپس آن را به PDF پرینت می کنید. با این روش آدرس وب سایت تلگرام و شماره صفحه ی چت های شما در زیر هر برگه چاپ می شود. حالا شما می توانید از این PDF بصورت گلچین، صفحات را انتخاب کنید. چون شماره صفحه و آدرس سایت نیز موجود است دیگر مهم نیست که شماره صفحات انتخابی شما حتما پشت سر هم باشد. ضمن اینکه حداقل سعی کنید صفحات گلچین شما ۵ صفحه به بالا پشت سر هم باشند. یعنی صفحه ۱ تا ۵ – ۲۷ تا ۳۸ – ۸۶ تا ۱۰۲ و …
  • ریز مکالمات و پیامک ها: دریافت ریز مکالمات از شرکت مخابرات یا ایرانسل یا رایتل یا … و همچنین برای اسپانسر کننده از شرکت مخابرات کانادایی مربوطه و جاپ پیامک های گلچین و مهم در تاریخ های مختلف. (در صورتی که با برنامه هایی مثل تلگرام، وایبر و … چت کرده اید همان ها را ارسال کنید و این بند نیاز نیست) این بخش بیشتر مربوط به کسانی است که در ایران ازدواج کرده اند و چند سال در ایران نیز زندگی کرده اند. (مانند کسانی که سیتیزن هستنتد و از داخل ایران اقدام میکنند)
  • هرچه مدارک بالا دقیق تر باشد جلوی تردید آفیسر گرفته خواهد شد. البته توجه کنید که پرونده را سنگین نکنید و حجمی برابر یک پایان نامه را برای اداره ی مهاجرت ارسال نکنید! مدارک بیش از حد، پرونده ی شما را رد و یا به تاخیر می اندازد. سعی کنید جمع و جور و کامل باشد. البته توجه کنید که منظور از پرونده سنگین نباشد این است که سعی کنید مقدار متنی که آفیسر قرار است بخواند زیاد نباشد. مثلا پاسخ دهی به سوالات ترجیحا در خود فرم ها انجام شود مگر آن سوالاتی که گفته رابطه ی شما چگونه گسترش یافت و … . وگرنه برای تصاویر شما می توانید تا ۲۰۰ برگ عکس که در هر صفحه دو تصویر وجود دارد و جمعا ۴۰۰ تصویر می شود را ارسال کنید زیرا دیدن تصاویر به اندازه ی متن حوصله سر بر نخواهد بود و اینکه خیلی بهتر زندگی شما را شرح میدهد تا خواندن متن.
  • نکته ی دیگر اینکه اگر جواب سوالی را میخواهید در برگه ی پیوست بدهید بهترین روش برای نوشتن نوع Point forms می باشد. اما این Point forms چیست؟ منظور از این نوع فرم ها این است که شما اینگونه می نویسید:

When we get married?

We get married in December 16, 2008.

Where we get married?

Tehran/Iran

Who was attendees?

Our immediate family

اما دقت کنید که اصل سوال که مثلا چگونه رابطه ی شما گسترش پیدا کرد را به خلاصه ای بالا ننویسید و حداقل دو پاراگراف شرح دهید. در مورد اون بخش هم بد نیست که از قالب مقاله نویسی آیلتس برای توضیح استفاده کنید.

-من مدارک رو تکمیل کردم، اما هزینه ی مهاجرت و اسپانسری همسر چقدر میشه؟

برای پرداخت هزینه ی اسپانسر شیپ و مهاجرت همسر خود به کانادا میتوانید از طریق صفحه زیر اقدام نمایید:

http://www.cic.gc.ca/english/information/fees/index.asp

در منوی کرکره ای اول نام ایران را انتخاب کنید.

در منوی کرکره ای دوم Familiy sponsorship را انتخاب کنید.

در منوی کرکره ای سوم گزینه ی سوم را که نوشته است: Spouse or Common-law partner, dependent children (including adopted children) and other family members را انتخاب کنید.

بعد از فشردن کلید Submit به صفحه بعد انتقال داده می شوید که هزینه های پرداختی را برای شما لیست کرده است. توجه کنید که همه ی مبالغ را نیاز نیست پرداخت کنید. اما کدام مبلغ برای چه کسی و چه چیزی می باشد؟ (تمامی مبالغ به دلار کانادا می باشد)

Sponsorship application (per application)

هزینه ی درخواست اسپانسرشیپی به ازای هر فرد                      ۷۵$

Principal applicant (spouse, common-law or conjugal partner, or other family member)

هزینه ی شخص اصلی که همان اسپانسر شونده است                ۴۷۵$

Principal applicant, if under 19 years of age and not a spouse or common-law partner (including a dependent child of the sponsor, a child to be adopted and an orphaned brother, sister, niece, nephew or grandchild)

هزینه ی شخص اصلی که همان اسپانسر شونده است و زیر ۱۹ سال سن دارد (مانند فرزند و …)

$۷۵

Spouse, common-law partner or conjugal partner of the principal applicant or, where a transitional provision applies, a family member of the principal applicant who is 22 years of age or older

برای همسر شخص اصلی هست. برای حالتی هستش که مثلا کسی داره اسپاسنر یکی میشه به غیر از همسر خودش و اون طرف زن و بچه داره. اونوقت باید بابت هر کدوم از اعضای خانواده اش ۵۵۰ رو پرداخت کنه.

$۵۵۰

A family member of the principal applicant who is under 19 years of age or a family member of the principal applicant 19 years of age or older who has been unable to be financially self-supporting since before the age of 19, due to a physical or mental condition

هزینه ی وابسته ی شخص اصلی که زیر ۱۹ سال سن دارد و یا قبل از ۱۹ سالگی به دلیل مشکلات فیزیکی یا روحی

نمیتواند هزینه ی نیازهای خود را پرداخت کنید.

$۱۵۰

Where a transitional provision applies, a family member of the principal applicant who:

  • is under 22 years of age, unmarried and not in a common-law relationship, or
  • is 22 years of age or older and has been unable to be financially self-supporting since before the age of 22, due to a physical or mental condition

برای همسر شخص اصلی هست. برای حالتی هستش که مثلا کسی داره اسپانسر یکی میشه به غیر از فرزند خودش و اون بچه در هیچ رابطه ای نیست. اونوقت باید بابت هر کدوم ۱۵۰ دلار رو پرداخت کنه.

$۱۵۰

بخش هایی که قرمز رنگ می باشد را در حالت عادی (بدون داشتن فرزند و فرزند خوانده و … در صورت داشتن هر یک از موارد، هزینه ی مربوطه به این مبلغ اضافه می شود) شما باید پرداخت نمایید:

۷۵ دلار کانادا برای هزینه ی درخواست اسپانسرشیپ و چک کردن پرونده

۴۷۵ دلار کانادا برای درخواست کننده ی اصلی (اسپانسر شونده) برای اقدامات مربوط به مهاجرت

جمع مبلغ ۵۵۰ دلار کانادا

توجه کنید که هزینه می تواند از طریق کارتهای اعتباری دیگران نیز پرداخت شود و حتما نباید همسر شما این مبلغ را از کارت خود پرداخت نماید. (که البته بهتر است از کارت همسر یا خودتان استفاده کنید)

– هزینه هم پرداخت شد! فرم ها و مدارک رو باید به کجا ارسال کنیم؟

در حال حاضر باید مدارک رو به آدرس زیر ارسال کنید (تا تاریخ ۲ دسامبر ۲۰۱۶):

Address:

CPC Mississauga

P.O. Box 3000, Station A

Mississauga, ON

L5A 4N6

حتما دقت کنید که در هنگام ارسال مدارک از مامور پست درخواست کنید که مدارک را به گونه ای ارسال کند که قابل ردیابی باشد و Tracking Number داشته باشد.

– خب حالا مدارک و فرم ها و رسید پرداخت رو ارسال کردیم! چی میشه دقیقا؟

مدارک شما یک یا دو روز کاری بعد از ارسال شما از طریق پست به دست دفتر می سی ساگا می رسد. به احتمال خیلی زیاد شما ایمیل از این دفتر وزارت مهاجرت کانادا (می سی ساگا) در ۱۰ الی ۱۵ روز بعد از دریافت مدارک توسط آنها (که در ابتدا توسط Track number پست می توانید رهگیری کنید) دریافت خواهید کرد. این زمان ۱۰ الی ۱۵ روز کاملا متغیر می باشد. اما این زمان در حال حاضر کمترین زمان بوده است. سپس مدارک شما برای تایید شدن اسپانسر بررسی می شود. این زمان در سایت وزارت مهاجرت ۲۲ روز (حداکثر) ذکر شده است که ممکن است فرد اسپانسر شونده در طول همان ۱۰ الی ۱۵ روزی که منتظر ایمیل دریافت مدارک از دفتر می سی ساگا بوده، مورد تایید واقع شده باشد و این تاییدیه بعدا از طریق ایمیل ارسال شود. توجه کنید که بروزرسانی های وزارت مهاجرت کانادا خیلی دقیق و سر زمان نیست. مثلا ممکن است پرونده ی شما ۱۰ روز بعد از دریافت مدارک توسط دفتر می سی ساگاه به ترکیه-آنکارا ارسال شود اما ایمیل دریافت مدارک توسط دفتر می سی ساگا هنوز برای شما نیامده باشد. پس زیاد به تاریخ ها و یا نیامدن ایمیل ها در تاریخ مقرر پایبند نباشید. حتی شده برخی از دوستان همسرشون ویزا گرفته و الان در کاناداست ولی هنوز پرونده ی همسرش در پنل سایت وزارت مهاجرت کانادا در حال بررسی می باشد!

سپس شما باید منتظر باشید تا مدارک رو چک بکنن. اگر مشکلی نباشه وضعیت شما در وب سایت اداره مهاجرت به In Process تبدیل میشه که این یعنی مدارک شما به ترکیه ارسال شده است و بعد از ۲ ماه و دو هفته (در حال حاضر این کمترین زمان ممکن بوده که دوستان ویزا گرفتن) یا بیشتر (بسته به شرایط و مدارک و فرم ها و آفیسر) وضعیت شما به Pass Request تبدیل می شود و ویزای همسر شما آماده می شود.

تا زمان ویرایش این فرم از کل مدت تایید مدارک و Pass request برای ویزا، مدت حداکثر ۲۲ روز آن مربوط به تایید مدارک اسپانسر می باشد.

– زمان دقیق اعلام شده توسط اداره ی مهاجرت برای پرونده اسپانسرشیپی همسر چقدر است؟

اگر مدارک شما به آنکارا ارسال شود، حداکثر ۹ ماه (تا تاریخ ۲۳ نوامبر ۲۰۱۶) روند پرونده ی شما طول خواهد کشید. یعنی قاعدتا نباید بیشتر از زمان ذکر شده در لیست باشد. توجه داشته باشید که کشور تنها کشور ایران و چهار کشور دیگر چنین زمان کمی را دارند و سوئیس تنها کشوری است که زمان آن از همه کمتر است و دیگر کشورها همگی بالای ۹ ماه هستند و برخی از کشورها ۴۸ ماه نیز هستند.

– اگر ۹ ماه گذشت و خبری نشد باید چکار کرد؟

اگر ۹ ماه که حداکثر زمان برای آنکارا هست و تقریبا ۹۹% مدارک اسپانسرشیپی همسران ایرانی ها به آنکارا ارسال میشود، تمام شد و خبری از ویزا نشد باید اسپانسر کننده به دفاتر Service of Canada  در کانادا تماس بگیره و بگه با مامور MP میخواد صحبت کنه. کار این فرد جلو انداختن و پیگیری پرونده ی شما هست. البته توجه داشته باشید که این فرد در اکثر اوقات بعد از گذشت ۹ ماه به شما کمک میکند ولی در پاره ای از مواقع این افراد در کمتر از ۹ ماه هم مشکلات رو حل کردن.

– تا حالا شده کسی زودتر از ۹ ماه ویزا بگیره؟

بله. حتی برخی افراد تونستن با ارائه ی مدارک لازم و دلایل و اثبات ازدواج خود (برخی از این روش پول در میارن) ۲ ماه و دو هفته هم ویزای خود را دریافت کنند، اما ۳ الی ۴ ماه زمانی هست که خیلی از افراد تونستن ویزای همسر رو بگیرن.

– آیا در این مدت، اسپانسر کننده میتونه به کشور همسرش (برای ما ایران) سفر کنه؟

در اصل مشکل و مانعی برای سفر وجود نداره، اما از آنجایی که ایرانی های عزیز، این مورد را نوعی تجارت میبینن و در برخی مواقع مبالغی برابر با ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار دلار از همسران قلابی خود دریافت میکنند، سفر به ایران می تواند در پرونده ی اسپانسرشونده یا در اصل همسر شما که در ایران است مشکلاتی ایجاد کند که آفیسر به بودن اسپانسر کننده بصورت دائم در کانادا شک کند و فرض را بر این بگذارد که اسپانسرکننده بابت اقامت اسپانسر شونده هزینه دریافت کرده و فقط برای اقامت ازدواج کرده اند. پس سفر به ایران تا آماده شدن ویزای اسپانسرشونده اصلا توصیه نمی شود.

– آیا در این مدت، می توان برای اسپانسر شونده ویزای توریستی یا ویزیتوری گرفت تا در این مدت زوجین در کنار هم در کانادا باشند؟

باز هم باتوجه به شرایط پیش آمده و تقلب های انجام شده و پناهنده شدن دوستان ایرانی، به احتمال ۹۹٫۹۹% به همسر شما که در ایران ساکن است ویزای توریستی نمی دهند و پرونده ی ویزای توریستی ایشون ریجکت خواهد شد و ریجکت شدن پرونده ی ویزای توریستی ایشون بر روی پرونده ی اسپانسرشیپی ایشون هم تاثیر منفی خواهد گذاشت. پس بهتر است که برای این مورد اقدام نفرمایید.

-آیا ممکن است نیاز به مصاحبه داشته باشیم؟

مصاحبه در صورتی که شما و همسرتان اختلاف سنی بسیار زیاد داشته باشید و یا دین و مذهب شما با هم یکسان نباشد و یا شغل همسر شما امنیتی باشد و یا در ارگان های دولتی باشد و یا سفرهای متعدد به جاهای مختلف و اماکن خطرناک از دید کانادا و آمریکا داشته باشد نیاز می شود. توجه کنید که وقتی شما فرم ها را امضا و تایید میکنید هرگونه دخالت آفیسر در أمور زندگی خود را برای فهمیدن اینکه شما زن و شوهر واقعی هستید تایید کردید. براتون بگم که آفیسر به برخی از افراد گفته اگر زن و شوهر واقعی هستید قبل از اینکه مدارک رو تایید کنیم پچه دار شوید. پس بدونید که دست آفیسر برای تایید یا رد مدارک شما تا این حد باز می باشد. اگر ناراحت هستید مهاجرت نکنید.

– وقتی ویزا اومد، چطور و از کجا باید ویزا رو تحویل بگیریم؟

وقتی ویزا آماده بشه، به اسپانسر شونده یک ایمیل حاوی روش دریافت ویزا و آدرس آن ارسال میشود. اما برای دریافت ویزا باید به آنکارا عزیمت کنید! باتوجه به هزینه ی بلیط و هتل و اینکه معلوم نیست کار شما چقدر در آنجا به طول انجامد، بهترین پیشنهاد موسسه های توریستی می باشد که پاسپورت شما را با خود به همراه میبرند و ویزای شما را در پاسپورت در آنکارا چسبانده و تحویل میگیرند. یکی از این شرکت ها که خیلی از ایرانی ها بهش اعتماد دارن و کار بلد هست، موسسه ایران-آنکارا هست. میتونید به این موسسه اعتماد کنید و با خیال راحت مدارک تون رو تحویل بدید. اگر دوشنبه تحویل بدید پاسپورت شما چهارشنبه تحویل میشه. اگر چهارشنبه تحویل بدید دوشنبه آماده میشه.

– برای دریافت ویزا، اسپانسر شونده مانند ویزا های توریستی باید به آنکارا برای انگشت نگاری عزیمت کند؟

خیر. خوشبختانه برای دریافت ویزای اسپانسرشیپی نیازی به انگشت نگاری نیست، پس اسپانسرشونده نیازی نیست به آنکارا عزیمت کند.

نکته:

  • دوستان توجه کنید که آزمایشات مدیکال و گواهی عدم سوء پیشینه باید قبل از ارسال مدارک انجام شود و در مدارک ارسالی قرارداده شود. ترتیب چینش مدارک نیز بدین شرح می باشد:
  1. پاکت دو قطعه عکس ۳ در ۴ (با مشخصات اسپانسر شونده پشت عکس طبق چک لیست و روی پاکت)
  2. چک لیست یک
  3. رسید پرداخت
  4. مدیکال
  5. فرم ها و مدارک و پیوست های تصاویر و …
  6. چک لیست دوم (مربوط به فرم خاورمیانه)
  7. مدارک مربوط به آن
  • مدارک دیگر به جز مدارک بالا بقیه به ترتیب بندهای چک لیست قرار گیرد.
  • نمونه فرمی هم که دکتر به شما پس از انجام آزمایشات به شما تحویل می دهد را به اسم eMedical میتوانید در بخش تصاویر گوگل جستجو کنید. این فرم به شما تحویل میشود. فرمی که در فایل ۳۹۱۱e به نام مدیکال از شما خواسته شده و شماره فرم IMM 1017 میباشد برای همسر شما نیست. این فرم برای کسانی هست که فایل نامبر دارن. همسر شما هنوز مدارک خود را ارسال نکرده که بخواهند آن فرم را به ایشان بدهند. پس همون فرم eMedical که دکتر میده بهتون کفایت میکنه.
  • دوستان دقت کنید که فرم ها را تا جای ممکن بر اساس داده های خواسته شده در همان بخشی که برای پاسخ دهی قرارداده اند تکمیل کنید! اگر سوال اینطور بود که:

آیا مراسم عروسی گرفته اید؟

بله ؟                                       خیر؟ – لطفا توضیح دهید.

در این سوال اگر جواب شما بله باشد نیاز به توضیح نیست حتی اگر جای توضیح وجود داشته باشد. اگر جواب خیر می باشد باید برای آن توضیح دهید. دقت کنید که جمله لطفا توضیح دهید جلوی کدام گزینه نوشته شده است.

آیا مراسم عروسی گرفته اید؟

بله؟ (لطفا مکان، تاریخ، زمان، تعداد افراد دعوت شده به مراسم از سمت شما، تعداد افراد دعوت شده به مراسم از سمت همسر را بنویسید)

خیر؟ (لطفا توضیح دهید در صورتی که جا به اندازه ی کافی نبود از پیوست استفاده کنید)

اگر سوال به اینگونه بود دقت کنید که برای گزینه ی بله باید اینطور پاسخ دهید:

Date: October 15, 2016

Location: Tehran, Iran

Time: 00:00

Number of Attendees: 100 person

They are our immediate family and our aunts and uncles and other families

فامیل درجه یک و عمو و خاله ها و بقیه فامیل.

اگر جواب خیر بود باید توضیح بنویسید که چرا مراسم نداشتید و ….

توجه کنید که مراسم نباید حتما مجلل باشه! اگر شرایط خاصی داشتید و مراسم کوچک گرفتید نگید که مراسم کوچک گرفتیم! بگید مراسم گرفتیم و مثلا خانواده های درجه یک رو دعوت کردیم یا مراسم گرفتیم و ۲۰ نفر مهمون داشتیم. اگر گفتن چرا سالن نگرفتید میتونید بگید که فرهنگ خانوادگی ما اینطوری هست و پول رو بابت زندگیمون خرج میکنیم نه مراسم لوکس.

رابطه ی شما و همسرتان چگونه گسترش یافت یا پیشرفت کرد؟

لطفا شرح دهید که چگونه این اتفاق افتاد و برای اثبات مدارک را نیز پیوست نمایید.

برای این سوال شما باید کامل توضیح بدید ولی دقت کنید که به گونه ای توضیح بدید که از حوصله ی خواننده که افسر پلیس هست خارج نباشه چون نوشتن زیاد هم حوصله ی شخص رو سر میبره هم غلط های املایی و نوشتاری رو زیاد میکنه که اینا خوب نیست. پس سعی کنید بصورت خلاصه شرح دهید و نهایت یک صفحه تا یک صفحه و نیم.

توجه کنید که فرم Co-Signer برای اسپانسری همسر نیاز نیست و فرم Use of Representative اگر شما دارید خودتون اقدام میکنید برای همسرتون هم نیاز نیست فرم دوم مربوط به وکیل هست که اگر وکیل بگیرید باید تکمیل بشه.

دقت کنید که ظرافت در چینش و مرتب بودن فرم ها و پاکت ارسالی یکی از مواردی هست که وقتی افسر اداره مهاجرت با مدارک شما مواجه میشه به چشمش میاد. اینکه همه چیز مرتب هست و هر چیزی که نیاز دارد را سریعا پیدا میکند و بالاخره کم فهم ترین آدم هم باشد این موضوع روش تاثیر خواهد گذاشت. پس خیلی در مرتب بودن و یک دست بودن فرم ها دقت کنید و وسواس به خرج دهید.

توجه داشته باشید که برای پیوست هایی که به فرم ها میزنید، از جمله عکس، چت، ایمیل و … و همچنین پاسخ برخی سوالات، کاغذ های A4 یا Letter ای که استفاده میکنید دقیقا مانند فرم های مهاجرت در بالا دارای موارد زیر باشد:

Header:

Page Number

Applicant First and Last Name

Appendix A or B part (number)

در پایان امیدوارم که تمام مراحل به سرعت برای شما انجام شود و به مقصد خود برسید.

۲۴۰ نظر

  1. سپاس که قابل دونستی 🙂
    اینم جالبه
    https://telegram.me/chandshanbeh

    • فقط یه نکته رو خواستم متذکر بشم.
      این توضیحاتی که گفته شده، صرفا تجربه شخصی نیست. این توضیحات روال قانونی اخذ ویزای اسپانسرشیپ همسر هست. یعنی شما با هر وکیل و حتی اداره مهاجرت هم که مکاتبه کنید، ناگزیر (بغیر از شرایط خاص) مجبور به طی کردن همین پروسه خواهید بود. این موضوع رو برای این گفتم تا در آینده خوانندگان وبسایت، فکر نکنن که این موضوعات صرفا یک تجربه بوده و نمیشه به این اطلاعات اتکا کرد. خیر، اگر شما وکیل بگیرید، تنها تفاوت این خواهد بود که وکیل تمام همین کارها را برای شما انجام خواهد داد نه بیشتر ولی شاید کمتر!
      دوستان سوالی باشه هم بنده در خدمت خواهم بود.
      باز هم ممنون امیرجان

      • امير حسين روشناس

        ممنون از شما. خیلی لطف کردی عزیز

      • ممنون از توضیحات مبسوط و عالی اتون
        در مورد فرزند خواندگی هم آیا اطلاعاتی دارید ؟ روال قانونی اش به چه شکله؟
        ممنون اگه اطلاعاتی دارید در اختیار بزارید .

        • امير حسين روشناس

          زحمت تهیه این متن با دوست خوبمون آقای cort بوده. بعید میدونم در این زمینه ایشون تجربه ای داشته باشن. فکر میکنم بهترین کار مشاوره با یک وکیل خوب باشه.

      • سلام میشه درمورد اسپانسر شیپ شخصی توضیح بیدن

        • امير حسين روشناس

          اسپانسر شدن فقط برای پدر و مادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ، و همسر امکان پذیره.

  2. سپاس فراوان از خواننده عزیز cort
    یه سوال :جنسیت اسپانسر کننده مهم نیس؟یعنی خانمها میتونن اسپانسر شیپ بشن؟

    • امير حسين روشناس

      بله. توی کانادا مرد و زن نداریم. در مواردی حتی مصداق تبعیض نژادی تلقی میشه.

  3. کلا مجردی رفتن و تنها رفتن به نظر من بسیار بسیار عالیه
    این مطالب ارایه شده به درد عشاق جوان میخوره
    یا از اول متاهل اقدام کن و برو یا اگر مجرد رفتی دیگه برنگردو به فکر زن گرفتن باش
    والا
    باتشکر از مدیریت محترم سایت برو واسه ویرایش و احیانا چاپ

    • چه تکه کلام آشنایی 🙂
      در امر مهاجرت داشتن فرزند با سن کم امتیاز حساب میشه مخصوصا زیر ۱۸ سال. چون دولت کانادا میگه که من میتونم این بچه رو اونطور که میخوام تو کشورم تربیت کنم.
      داشتن همسر هم امتیاز داره.
      این دو بخش کمک کننده برای امتیاز داشتن. یادمه زمان من، قبل اکسپرس انتری باید ۶۲ امتیاز حداقل میاوردی که من همینطوری ۶۷ آورده بودم و با وجود همسر امتیازم رو ۷۰ و خورده ای بود…

    • سلام
      از همون جا گل بچینین! بلوند و بلند:))

  4. تکه کلام اشنا ؟؟؟
    والا در خصوص امتیاز حق کاملا با شماست و هیچ حرفی توش نیست ولی به نظر من اگر مجرد باشی و امتیازت خوب باشه باید دور زنو بچه رو یه خط گنده بکشی والا
    الان شرایط دیگه مثل قبل نیست نه دختره شوهر میکنه و نه پسره زن میگیره تازه فهمیدن راه راست کدوم وره
    اخی اخی به این دهه شصتی های مظلوم و بی دفاع
    الان دختر پسرها دارن پادشاهی میکنن

    • بالاخره هرجیزی دوره ای داره… بعضی وقتا آدما تو سن بالا از مجردی خسته میشن… بالاخره یه جا میرسه که دلت همدم بخواد 🙂
      البته خب نظر شما هم محفوظه 🙂

      • همدم رو خوب اومدی
        ولی به نظر من ادم تا موقعی که سرش به سنگ نخورده باید مجرد بمونه و مجرد زندگی کنه البته اگه موقعش برسه هر چی به طرف بگن بابا زن نگیر تو اون لحظه فقط نگات میکنه و میخنده بعدا میفهمه که چی شده

    • ازدواج هم زمان خودش مهمه دوست عزیز.حالا بعد مهاجرت چه بهتر
      ولی پیشنهاد میکنم فیلم alfie رو ببینید.جالب و حقیقته.✌

  5. اطلاعات خیلی عالی بود،سپاس از وقتتون،
    من PR هستم و دو ماه پیش ازدواج کردم و همسرم در ایران بارداره،الان نمی دونم بهتره که توریستی براش اقدام کنم یا اسپانسری که بچه اینجا به دنیا بیاد.
    در بحث اسپاسنری و مدیکال تصویر برداری با اشعه ایکس هست که دکتر انجامش رو برای ما ممنوع کرده.
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

  6. ممنون از آقای cort بخاطر اطلاعات دقیق و وقتی که گذاشتند.
    جا داره از دولت کانادا تقدیر و تشکر ویژه ای کنیم که مثل تبهکارا با آدم رفتار میکنه و میگه همه دروغ میگن مگه خلافش ثابت بشه.

    • باعث و بانیش خود ایرانیا هستن! همونطور که توی متن گفتم برای این زمان طولانی که حداکثر ۱۱ ماه اعلام شده و ممکنه کمتر یا بیشتر باشه، خیلی از کشورهای اطراف و آسیایی مثل عربستان کویت قطر هند پاکستان و … در زمانی که برای همسرشان درخواست اسپانسرشیپی دادن و منتظر هستن تا ویزا و PR همسری که در این کشورها ساکن است صادر بشه، فردی که در کانادا زندگی میکنه برای اسپانسر شونده (همسر خارج از کاناداش) درخواست ویزای توریستی میکنه و کانادا هم میزای توریستی رو میده که در این زمان طولانی در کنار یکدیگر باشند. البته یه نکته دیگه هم هست که کمترین زمان فکر کنم توی سفارت های کانادا سمت کشور ما مربوط به آنکارا هست و برخی از کشورها زمانشون خیلی بیشتر هست. پس اینا هم همه دست به دست هم دادن که با ایرانی ها برخورد صحیح نشه. ضمن اینکه خیلی از ایرانی ها از این روش پول در میارن. بنده خودم در تلگرام با خیلی از این افراد آشنا شدم! فقط کافیه توی سایت اپلای ابرود درخواست کمک بدید!!!! خیلی از افراد کمک کننده در این زمینه ها که به مردم کمک میکنن و توصیه میکنن توی اپلای ابرود الزاما هدفشون محبت و کمک نیست! خیلی هاشون شما رو نیازمند خودشون میکنن که مجبورتون کنن بهشون پول بدید و از شرایطشون استفاده کنید! ایشون میگفت من ۷۰ میلیون میگیرم ویزای کار میدم! میگفت شرکت داریم اونجا (کانادا) و درخواست میدیم که به فلان فرد نیاز داریم! بعد شروع میکنیم کاراشو انجام دادن! سر ۷ ماه هم ویزا و … آماده س.! البته ۷۰ تومن اسمن بود! هزینه های بعدی هم داشت!!! این تصورات رو خود مردم بوجود آوردن! البته نمیگم که اونا هم خیلی خوب هستن ولی مشکل اصلی خودمون هستیم!!!

  7. آقا یهو سوال پیش اومد 🙂 اونجا کله پزی هم دیدی؟

  8. سلام
    یه مطلبی!
    الان دیگه دو سال شده که اونجا هستی. یه سوال، هنوز هم فرم های مالیاتی رو به شرکت ها و افراد متخصص میدی که برات تکمیل کنن؟
    اگر که نه. به نظرت نمیشه یه توضیحات کلی در مورد فرم های مالیاتی بدی؟ الان هم که دیگه یواش یواش نزدیک میشیم. به نظرم این قضیه کمک میکنه که همه بتونن خودشون فرم های مالیاتی رو تکمیل کنن و برای یه پست هم ایده و فکر خوبیه چون تقریبا هیچ جایی توضیح خاصی در موردشون داده نشده و فقط همه گفتن که تکمیل نشه ال میشه و بل.

    تشکر

    • امير حسين روشناس

      راستش هنوز سال دوم موعدش نرسیده ولی من بازم امسال میدم حسابدار این کار رو بکنه. چون یک سری ریزه کاری باید رعایت کنی که به اون ۵۰ دلاری که خرج می کنی می ارزه.

  9. سلام.خیلی تشکر میکنم از اقای روشناس و خواننده محترمی که زحمت کشیدن و این مطلب مفید رو نوشتن. من باید این پروسه رو برای همسرم انجام بدم و استفاده کردم از این مطلب.
    یه سوال هم دارم که ممنون میشم اگه دوستان نظری دارند کمک کنند. من و همسرم قبل از این که من پی ار بشم نامزد بودیم اما هیچ عقد یا مراسم رسمی انجام نداده بودیم چون اگه عقد میکردیم من ویزام باطل میشد و نمیتونستم بیام کانادا و هم اینکه یه جورایی عجله ای میشد. من اومدم کانادا لند کردم و برگشتم و عقد کردیم. در فرمهایی که پر میکنم تاریخ نامزدی رو میخاد. برای من که تاریخ نامزدیم قبل از پی آر شدن هست بنظرتون این قضیه مشکل ساز میشه؟
    قبل از پی ار شدن هر کسی که ازدواج میکنه باید خبر بده اما هرکسی که قصد ازدواج داره خوب کاری نمیتونه بکنه.

    • امير حسين روشناس

      دوستان متخصص اظهار نظر بفرمایند.

    • نه، مشکل ساز نمیشه، ولی باید صادقانه و کامل موضوع رو شرح بدید، از طرفی هم میشه کلا تاریخ نامزدی رو زودتر اعلام کرد، در فرم ها نیز تاریخ نامزدی وجود نداره، تاریخ آشنایی یا نامزدی هست. که اگر فکر میکنید خیلی توضیح دادنش سخته، چون این تاریخ جایی ثبت نمیشه مثل عقد، میشه تاریخ جدیدی که نزدیک به آشنایی و حضور شما در ایران هست رو اعلام کنید، یعنی یک تاریخ جدید!

      • خیلی ممنون. در فرم ۵۴۹۰ هم تاریخ اشنایی رو پرسیده و هم تاریخ نامزدی. از چه نظر اگه تاریخ نامزدی رو زودتر اعلام کنم بهتر هست؟ من ۴۵ روز بعد از اینکه نامزد کردیم رفتم کانادا. مچکرم بابت وقتی که میذارید.

        • مستقیم بخوام اعلام کنم اینه که خب مدرک تهیه کردن واسه تاریخ نامزدی نزدیک تر خب ساده تر هست ولی اگر زمان خیلی مربوط به گذشته باشه خب آفیسر از طرفی بیشتر به واقعی بودن ازدواج شما اعتماد میکنه. یعنی باید ببینید کدوم رو میتونید انجام بدید. چون در هر صورتی نامزدی یا همون آشنایی هیچ کدومش تاریخش توی ایران ثبت نمیشه و چیزی هست که بین خانواده ها و زوجین رد و بدل میشه نه مثل تاریخ و زمان عقد در دفترخانه. پس شما میتونید این دو رو تاریخ های دلخواه بزنید براساس مدارکی که میتونید تهیه کنید از آشناییتون. چون ممکنه تاریخ آشنایی مثلا پارسال بهار (دسته جمعی 🙂 ) باشه ولی شما از ابتدای بهار تا مثلا اواخر خرداد هیچ مدرکی جهت ثابت کردن رابطه ی آشنایی نداشته باشید که باعث میشه مجبور شید تاریخ آشنایی رو اواخر خرداد بزنید. همه چیز بستگی به شما و مدارک داره. پس از این موضوع نترسید و نگران نباشید. اگر که جهت تهیه ی مدارک مشکلی نیست واقعیت رو بگید و نگرانی نداشته باشید. هرچی مدارک کامل تر باشه موفقیت پرونده بیشتر هست. ولی توجه داشته باشید الزاما کامل بودن پرونده به مدارک حجم زیاد نیست. (منظورم حجم پرونده هست) پس دقت کنید که چیزای الکی تو پرونده نباشه ضمن اینکه مثل Settle Plan که برای مهاجرت مهم هست و نوشتنش خیلی مهمه تا آفیسر بفهمه که همه چیز جدی و دقیق هست. یعنی نوشتن اون توضیحات فرم های آشنایی و … خیلی مهمه. تمرکز بیشترتون رو مدارک ثابت کننده ی رابطه و توضیحات مربوط به دوران نامزدی باشه. این بخش باعث میشه که پرونده ی شما سریع و سر موقع کاراش انجام بشه ولی اگر این بخش درست نباشه باعث میشه زمان پرونده زیاد بشه. روی این بخش دقت زیاد بکنید.

  10. حالا بذار بیام اونجا! خراب میشم رو سرت! :))) انقد مخت رو به کار میگیرم پشیمون بشی :))))
    فکر کردی الکیه؟ هر روز بهت ایده میدم بیام اونجا، تا بذاری تو اینجا :))

  11. دست شما درد نکنه.

  12. سلام.
    ببخشید که من اینقدر توی این پست سوال میپرسم.
    شما گفتین که باید فیش و فاکتورهای خریدامون مثل حلقه و سرویس و سالن و… رو ارائه بدیم. خوب این مدارک همشون فارسی هستن. باید ترجمه اشون کنیم یا فقط عکس همین فیش و فاکتروهای فارسی رو ارائه بدیم کافیه؟

    ممنونم بابت وقتی که میذارید.

  13. سلام
    ببخشید که ندیدم
    نه نیازی نیست ترجمه کنید
    خودتون یه نسخه به زبان انگلیسی بنویسید شبیه به فاکتور و پیوست کنید و یه برگه روش بذارید و شرح بدید که این انگلیسی که توسط خودتون نوشته شده ترجمه ی فاکتور می باشد و بذارید داخل مدارک.
    اگر باز هم سوالی بود اگر امیرحسین جان براش ایرادی نداره، توی پست های جدید ارسال کنید که جواب بدم. چون من پست های گذشته رو چک نمیکنم یا ممکنه یادم بره چک کنم. تشکر.

  14. سلام دیروز وکیل یه ایمیل داد که بسلامتی مدارک ما (اسپانسرشیپی) به انکارا رسیده یعنی دیگه کلیه مدارک ما توسط افیسر بررسی شده و فقط باید منتظر صدور ویزا باشیم؟یا تازه مدارک تو انکارا بررسی میشه؟

    • امير حسين روشناس

      مدارک ایران در آفیس آنکارا بررسی میشه ولی در مورد پروسه مهاجرت شما بنده اطلاعی نمی تونم داشته باشم!

    • شما مدیکال دادین؟ اگر بله مدیکال یک سال بیشتر اعتبار نداره و اگر مشکلی نباشه توی ماه نهم یا هشتم قاعدتا ویزای شما آماده میشه‌. ممکنه منظور ایشون جهت بررسی بوده باشه اما اصولا اگر مدیکال رو داده باشید و نزدیک انقضا باشه در اصل باید اماده ی ایمیل دریافت ویزا باشید. در غیر اینصورت مدارک شما جهت بررسی ثانویه به آنکارا رسیده است.

  15. سلام من حدودا یک سال و شش ماه از ازدواجم میگذره خودم افغانی هستم و در ایران زندگی میکنم شوهرم تویه کانادا اسپانسرمن شدن ولی الان یه مشکلی برام پیش امده که ایمیل زدن از سفارت کانادا تویه هندوستان که من باید پاسپورته الکترونیکی بگیرم و واسشون بفرستم ولی من نمیتونم به نظرتون باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

    • امير حسين روشناس

      بنده متاسفانه در این زمینه نمی تونم کمکی بکنم، با یک مشاور امور مهاجرتی صحبت کنید.

  16. خوب چرا 🙁 اقایه کورت چی ایشونم نمیتونن کمکی کنند؟

    • امير حسين روشناس

      توی آخرین پست من سوالتون رو مطرح کنید، به این پست احتمالا سر نمی زنن

      • سلام من حدودا یک سال و شش ماه از ازدواجم میگذره خودم افغانی هستم و در ایران زندگی میکنم شوهرم تویه کانادا اسپانسرمن شدن ولی الان یه مشکلی برام پیش امده که ایمیل زدن از سفارت کانادا تویه هندوستان که من باید پاسپورته الکترونیکی بگیرم و واسشون بفرستم ولی من نمیتونم به نظرتون باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

        • امير حسين روشناس

          سرکار خانم!

          گفتم آخرین پست وبلاگ! منظورم این پست بود.

        • تا اونجا که یادمه یک نفر هم دقیقا مثل شما بود شرایطش و اول از همه با سفارت کانادا در هند از طریق ایمیل و تماس تلفنی مشکلشون رو در میون گذاشته بودن و سفارت تا حدودی مشکل رو بصورت غیر حضوری رفع کرده بودن، لذا با سفارتت کانادا در هند صحبت کنید و شرایط خودتون رو صادقانه بیان کنید. امیدوارم که غیرحضوری انجام بشه. جستجو کنید how to get electronic passport from india و شاید به نتیجه برسید.

  17. سلام شرکتی وجود داره که پاسپورتم رو ببره پاکستان برام کارایه ویزامو انجام بده بعد دوباره بهم پاسپورتو برگردونه؟چون خودم نمیتونم برم پاکستان لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه چون ویزای کانادام رفته پاکستان باید پاسپورتمو بفرستم پاکستان

  18. خیلی عالی بود دمت گرم من می خوام خانم و پسرم را بیارم کانادا تازه خودم رسیدم کانادا پسرم چهار سال اش است برای ویزا که برای انها در خواست میدم از انها مصاحبه می
    گیره یا نه با تشکر

    • امير حسين روشناس

      ویزای مهاجرت؟ مصاحبه؟ فدرال یا کبک؟

    • مصاحبه رو ممکنه در ترکیه انجام بدن وقتی که پیکاپ ویزا قراره انجام بشه و مصاحبه قطعی نیست. در صورتی که آفیسر شک کند و نیاز به تحقیقات بیشتر در پرونده باشد مصاحبه میکند که حتی میتوانید درخواست مترجم فارسی نیز بدهید ولی خب باز هم باید حداقل های زبان انگلیسی رو بدونن چون ممکنه آفیسر بگه چطور میخوای مشکلاتت رو وقتی زبان نمیدونی حل کنی! پس بهتره حداقل رو بدونن.

  19. سلام ببخشید چندتا سوال تکراری

    میشه کل پروسه رو بدون وکیل از طریق سایتی ک دربالا گفتید انجام داد؟
    دوم اینکه برای ارسال مدارک باید مدرک آیلتسم بفرستی یا فرصت هست ک تا رسیدن مدارک خودتو بیشتر برای امتحان آماده کنی؟
    مرسی

    • امير حسين روشناس

      من در این زمینه اطلاعی ندارم، سوالاتتون رو در کامنتهای پست آخر بپرسید.

    • سلام، در مورد همسرتون که ایران هستند نیازی نیست ایشون آیلتس داشته باشن ولی باید حداقل های زبان انگلیسی رو بدونن. امکان انجام پروسه بدون نیاز به وکیل در صورت داشتن حداقل ها هست. بنده بدون وکیل اقدام کردم. برای اقدام به مهاجرت (منظور از راه هایی بجز اسپانسری همسر) در ارسال مدارک بصورت آنلاین تا آیلتس را بصورت الکترونیکی پیوست نکنید پرونده شما ناقض میماند لذا یکی از پی نیازها می باشد.

  20. سلام و ممنون از راهنمایی تون
    من یک ماه پیش برای همسرم اقدام کردم، الان متوجه شدم که فقط ٧۵ دلار و ۴٧۵ دلار رو پرداخت کردم … یعنی ۴٩٠ رو ندادم … البته نوشته که بهتره اول بدید ولی اینجوری طولانی تر میشه … به نظرتون نمیشه الان پرداخت کنم ؟

    • امير حسين روشناس

      فکر می کنم دوستان به پستهای قدیمی تر سر نمی زنن. پیشنهاد بنده البته، پرسش از یک مشاور مهاجرته.

    • پرداخت کنید و در مدارک جدید ارسال کنید و بیان کنید در یک نامه ی کوچک که فراموش کردین، و چون بالاخره پرونده ی شما کمبود مدرک داره پس باعث میشه پرونده شما در بخش انتظار برای تکمیل مدارک قرار بگیره و خب بعد از ارسال ممکنه زمان انتظار کمی بیشتر بشه. گفتم در ارسال مدارک دقت کافی بعمل آورید تا زمان انتظار اسپانسری زیاد نشود.

  21. سلام
    منظور از DEPENDANT TYPE در فرم ۰۰۰۸DEP چیه؟ من برای فرزند فرم پر میکنم
    ارادتمند

  22. سلام من و آقا پسری تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم ایشون ازدواج قبلشون در کانادا ثبت شده الان برای ازدواج مجددشون و اقدام کردن برای اسپانسر شدنشون آیا زمان بیشتری وقت لازمه، مشکلاتش
    ممنونم

    • بستگی داره منظور از ثبت چی باشه!
      ۱. اگر اینجا ازدواج کرده باشن و مثلا بعد از ازدواج اول، با همسرشون اقدام به مهاجرت کردن، و بعد از لندینگ طلاق گرفته باشن، خب ایشون طلاق که گرفتن فقط کافیه یه ترجمه رسمی از طلاق رو در مدارک شما قرار بدن.
      ۲. اگر در کانادا ازدواج کردن و بعد طلاق گرفتن، شرایط متفاوت میشه و شما بعد از ازدواج با ایشون زمان بیشتر از شش تا یازده ماه باید انتظار بکشید. فک کنم در بهترین حالت دو سال!

      منظور از ثبت ازدواج در کانادا چیست؟ چون ازدواج ایرانی ها جایی ثبت نمیشه و فقط به اداره مهاجرت کانادا با مدارک رسمی اطلاع رسانی میشه فلذا مهم نیست و وقتی طلاق میگیرن باید به مدت یک سالی بگذره که به عنوان دلال آدم برای مهاجرت شک نکنن، و بعد مدارک طلاق رو به همراه ازدواج جدید ارسال میکنن.

  23. سلام، نیاز به ترجمه مدارکی مثل شناسنامه عقدنامه و پاسپورت همسرم و زدن مهر وزارت امور خارجه هست؟ اگر نیاز به ترجمه هست ، چه مدارکی رو باید ترجمه کنیم ؟

    • سلام!
      دوست عزیز اگر موارد رو مو به مو و استپ با استپ جلو برید میبینید که من در ابتدای کار یک صفحه به نام :

      راهنمای تکمیل فرم های مربوط به مهاجرت و اخذ ویزا
      Sponsorship of a spouse, common-law partner, conjugal partner or dependent child living outside Canada [IMM 3999]

      معرفی کردم که توی اینجا تمام مدارک مربوطه رو برای شما توضیح داده و اگر اونو بخونید کارهاتون بی عیب و نقص جلو میره ضمن اینکه وقتی شما ثبت نام آنلاین بکنید ازتون مدارک مربوطه رو میخواد. مدارک عقد، شناسنامه باید ترجمه رسمی و مهر وزارت دادگستری نیز بخوره…

  24. سلام وقتتون بخیر من همسرم قبلا از طریق اسپانسر شیبی به کانادا مهاجرت کرده بعد از طلاق و گذشت پروسه ۵ سالشون برای من اقدام کردن و الان برای من مصاحبه اومده .جز مدارکی که خواستن میخواستم بدونم طلاق نامه همسرم که از دولت کانادا صادر شده کافی نیست ؟ یا حتما باید طلاق نامه ایرانی هم داده بشه …چون اون رو در دسترس نداریم …ممنون میشم راهنماییم کنید

    • طلاق نامه ای که در کانادا صادر شده در دفتر حافظ منافع ایران صادر شده یا خیر؟
      اگر شده که مورد تایید شون هست اگر خبر کاری نداره به یه دفترخونه مراجعه کنید و سر بحث رو باز کنید و با هزینه این مشکل رو رفع کنید.

  25. بی نهایت ممنونم از اطلاع رسانیتون
    یه سوال داشتم:
    کسانی که پی آر دارند و ااز طریق کبک اقدام کرده اند و مقیم کبک هستند بعد از اینکه مدارک درخواست رو برای فدرال میفرستند باید مدارک رو با ایمیل فدرال برای اداره مهاجرت کبک هم بفرستند تا CSQکبک صادر بشه ؟
    چقدر طول میکشه؟

    • امير حسين روشناس

      اطلاعی ندارم… تا جایی که می دونم در مورد زمان و زمان بندی نمیشه با قطعیت نظر داد.

  26. سلام و عرض ادب
    بی نهایت ممنونم از اطلاع رسانیتون
    یه سوال داشتم:
    کسانی که پی آر دارند و ااز طریق کبک اقدام کرده اند و مقیم کبک هستند بعد از اینکه مدارک درخواست رو برای فدرال میفرستند باید مدارک رو با ایمیل فدرال برای اداره مهاجرت کبک هم بفرستند تا CSQکبک صادر بشه ؟
    چقدر طول میکشه؟

  27. با سلام از دوستان یه سوالی داشتم ، میخواستم بپرسم اگر کسی که دوتا بچه داره با یکی از اونها که نوزاد هست ویزای توریستی بگیره و بعد بره تو کانادا اعلام پناهندگی کنه از همون زمانی که اعلام میکنه ، میتونه برای بچه و همسرش که موندن درخواست ویزا کنه ؟ یا باید صبر کنه تا پناهندگیش مورد قبول واقع بشه ؟ و چه مدت از زمان اعلام طول میکشه تا بفهمه پناهندگیش قبول شده؟ بچه ای که مونده ده ساله است

    • پناهندگی بخوان بکنن خب بالاخره ویزای توریستی گرفتن! پس مشخصات و اثر انگشت ایشون ثبت شده لذا اعلام پناهندگی هم کنن تا اونجا که میدونم سه سوت دیپورت میشن به ایران! چون مبدا شخص رو با هزارتا فیلتری که رد شده میدونن.
      خارج از بحث پناهندگی، خیلی گنگ توضیح دادین! از چه طریقی ویزای توریستی گرفتین؟ الان توی کانادا هستن یا میخواین تازه اقدام کنید؟ و هزارتا سوال دیگه!!

  28. سلام وقتتون بخیر
    تشکر می کنم بابت اطلاع رسانی دقیق و جامع
    سوال داشتم ن حدود دو هفته دیگه قرار هستش با خانومی کانادایی در ترکیه ملاقات کنم و بعد از حدود یک هفته باهم در سفارت کانادا درخواست ازدواج کنیم . من قبلا یک بار ازدواج کردم و طلاق گرفتم و یک فرزند دارم که بامادرش زندگی می کنه.
    میشه راهنماییم کنین چه مدارکی از اینجا باید ببرم باخودم؟
    واینکه امکان ریجکت شدن من وجود داره؟
    و کلا در ترکیه به چه صورت باید اقدام کنیم برای ازدواج
    سپاس فراوان

  29. در هر صورتی ایشون نمیتونن شما رو با خودشون ببرن. ایشون برای شما باید همین مدارک بالا رو ارسال کنن و شما مدت ۶ الی ۱۲ ماه منتظر بمونید. ضمن اینکه در مورد ازدواج، قاعدتا باید شما ازدواج تون رو در ایران هم به ثبت برسونید. چون اگر به ثبت نرسونید در شناسنامه ی شما نمیاد. پس باید تمام مدارک رو آماده کنید تا بتونید ارسال کنید. مدارک هم همگی در بالا شرح داده شده. بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که اول برید دفتر مختاری و یه مشاوره ی اولیه بگیرید و بفهمید راهکار چیه و بعد از اون برید یه دفتر ازدواج شرایط رو بگید و بگین که مهاجر هستید و … اونا راهنمایی میکنن شمارو.

    موفق باشید

  30. ببخشید من و همسرم سه ساله ازدواج کردیم و در امریکا هستیم همسرم کانادایی سیتیزنن و هر دو با ویزایه کار هستیم اینجا. الان ما باید از ایجا اقدام کنیم یا ایران؟؟؟ و اینکه مدیکال و پلیس کلیرنس رو باید از اینجا بگیریم یا ایران . ما از ابتدایه ازدواجمون اینجا ساکنیم حدود ٣ سال میشه و دخترمون هم اینجا به دنیا اومده آیا باید برایه اونم اقدام کنیم یا خیر؟؟؟ و اینکه ما بازم باید عکس و اینا بدیم یا نه؟؟؟ آخه سه ساله ازدواج کردیم و بچه هم داریم و سواله آخریم اینه که برای اثبات اینکه میخوایم برگردیم کانادا زندگی کنیم باید چه مدرکی بدیم

    • ۱. همسر شما باید برای شما اسپانسر شوند.
      ۲. شما نیازی به مدارکی مثل عکس و چت ندارید. مدارک ازدواج کافیست.
      ۳. از آمریکا اقدام کنید.
      ۴. کلیرینس و … از آمریکا.
      ۵. برای دخترتون هم وقتی دارن برای شما اقدام میکنن ایشون رو هم به عنوان فرزند توی فرم ها مینویسن.
      ۶. لبنک مربوط به Eligibality به دردتون میخوره، راهنماییتون میکنه از کدوم مسیر اقدام کنید و مدارک مورد نیاز چی هست. به سوالاتش جواب بدین آخرش میگه چیکار کنین.

  31. نکته ی جدید اینکه بعضی از افراد تونستن جدیدا سه ماهه هم برای همسرشون ویزا بگیرن.
    مثل اینکه اداره مهاجرت داره تند تند کار ها رو انجام میده.

  32. سلام وقت بخیر
    با تشکر از مطالب جامعی که در اختیار ما قرار میدید.
    من از دوستان یه سوال داشتم، با توجه به اینکه این روزها خب همه معمولا برای تماس و یا ارسال پیام از برنامه های سوشال مدیا مثل وایبر و اسکیایپ و … استفاده می کنند آیا باز هم نیازی هست که برای دریافت ریز مکالمات از اپراتر مربوطه اقدام کنیم؟ چون در حال حاضر همسرم در کانادا میخوان مدارکمون که تقریبا تکمیل شده رو ارسال کنن و اگر بخوان برای رسیدن این مدارک از ایران به دستشون صبر کنن احتمالا زمان زیادی میبره و ترجیح میدیم اگر مشکل زیادی ایجاد نمیکنه این بخش رو حذف کنیم.
    پیشاپیش سپاس فراوان

    • نه مشکلی نداره، اما تصویر مکالمات تصویری رو از روی صفحه ی گوشی یا تبلت یا لپتاپ حتما اسکرین شات بگیرید! علاوه بر ارسال متن چت ها از روی گوشی از متن چت ها چند عکس هر دو طرف بگیری و جند اسکرین شات هم همینطور سپس کل چت ها رو ارسال کنید.

  33. با سلام و احترام
    با تشکر از مطالب مفیدتان برأی انجام این کار حتما همسر ی که prدارد باید داخل خاک کانادا باشند که برأی همسرشان که داخل أیرانند درخاست prکنند?ایا از ایران هم امکانش هست؟چون بدلیل دانشجو بودن ومشکلات کاری فعلا نمی تونن برگردن کانادا

    • تنها روشی که میتونن از داخل ایران این کار رو انجام بدن و اول مطلب هم گفته شده، این هست که ایشون که میخوان اسپانسر شما در ایران بشن، پاسپورت کانادایی داشته باشن و سیتیزن باشن! که اگر داشته باشن، در اصل زمانی که در ایران هستن هم برابر با زمانی هست که در کانادا هستن و نیازی نیست به کانادا برن و میتونن تمام کارها رو از ایران انجام بدن.

  34. با سلام. نامزد من در ایران است و ویزای ۵ سال مولتی کانادا را تا ۳ سال اینده دارد. در این مدت ۱ بار به کانادا امده است. برای مراحل ازدواج قصد داریم که ایشان بیایند و اول در کانادا ازدواج کنیم. ایا مراحل گرفتن PR ایشان خیلی جلوتر می افتد؟ چقدر زمان میبرد ؟ چه سودی نسبت به کسی دارد که در ایران این مراحل اسپانسرشدن را انجام میدهد؟ و اینکه در این مدت انتظار رسیدن PR میتواند از کانادا خارج شود یا خیر؟

    • ایشون میتونن خارج بشن اما شما نه (البته اگر پاسپورت کانادایی داشته باشید و سیتیزن باشید شما هم مشکلی برای رفت و آمد ندارید) ازدواج در ایران باشه اصولا بهتره. مراحل برای کسی که در خارج از کانادا ازدواج کرده و همسرش خارج از کانادا هست زمانش کمتر از کسی هست که در داخل ازدواج میکنه و از داخل کانادا اقدام میکنه!
      همسر شما اگر در ایران باشه و این اقدام انجام بشه زمان کمتری نیاز داره تا ویزاشون بیاد. چون برای داخل کانادا حداقل زمان از ۶ ماه تا ۲۶ ماه می باشد ولی برای خارج از کانادا از ۶ ماه تا ۱۰ ماه می باشد! نتیجه اینکه اگر خارج از کانادا باشند و شما داخل کانادا و برای ایشون فرم های خارج از کانادا رو تکمیل کنید زودتر به نتیجه می رسید.

      چک کردن زمان در سایت اداره مهاجرت کانادا:
      http://www.cic.gc.ca/english/information/times/

  35. سلام ممنون از اطلاعاتتون
    اگر خودمون برای سابمیت پاسپورت بخوایم به آنگارا مراجعه کنیم نه از طریق موسسه اون مراحلش به چه ترتیبه؟
    مثلا من که ازدواج کردم همسرم کاناداست دارم به کانادا مهاجرت میکنم برای چه نوع ویزایی تو آنکارا باید اقدام کنم؟ و اینکه بیومتریک لازمه؟ و برای ویزا باید اول برم بانک پول رو پرداخت کنم یا خود VAC پول رو مستقیم دریافت میکنه؟

    • امير حسين روشناس

      برای رفتن به ترکیه نیاز به ویزا ندارید. با پاسپورت ایرانی خیلی راحت میتونید تشریف ببرید. بیومتریک هم برای مهاجرین در سفارت کانادا لازم نیست.
      اگر برای دیدن آنکارا – که خیلی هم جاذبه توریستی نداره – میخواهید سفر کنید که هیچی، اما اگر صرفا برای دریافت ویزای کاناداست، از خدمات شرکت ایران آنکارا استفاده کنید. من برای خودم و همینطور برای دریافت ویزای پدرم که چندماه پیش اومدن کانادا، از خدمات این شرکتها استفاده کردم.

    • بایومتریک یا همون اثر انگشت و اسکن چشم برای همسر و فرزند نیازی نیست اما برای دیگر اقوام حتما نیاز به انجام دارد.

  36. سلام
    خواستم بدونم از دوستان آیا کسی هست که اخیرا ویزای اسپانسر شیپ براش اومده باشه؟ اگر هست و یا دوستان اطلاعاتی از نزدیکانشون دارند، چه مدت زمان طول کشیده تا ویزا بیاد؟ اینکه میگن جدیدا بعضی افراد سه ماهه تمام کارهاشون انجام شده درسته؟
    ممنونم

    • امير حسين روشناس

      بله من هم از ۲ نفر این رو شنیدم.

    • جدید ترین چیزی که من شنیدم ۲ ماه سه هفته بوده! و این زمان فوق العاده ست. باید توجه کنید که اداره مهاجرت حداکثر زمان انتظار رو که قبلا ۱۲ ماه بود به ۱۰ ماه تقلیل داده و قبلا ویزای همسر ۳ یا ۴ ماهه میومد و در حال حاضر نزدیک به ۲ یا ۴ ماهه حداکثر میاد. البته این در صورتی هست که مدارک شما به کل کامل باشه.

      دوستان توجه کنید که آزمایشات مدیکال باید قبل از ارسال مدارک انجام شود و در مدارک ارسالی قرارداده شود. ترتیب چینش مدارک نیز بدین شرح می باشد:

      اول برگه ی تاییدیه الکترونیکی مدیکال رو روی مدارک بذارید.
      زیر آن چک لیست را که بخش های مربوطه را تیک زده اید بگذارید.
      زیر چک لیست رسید پرداخت هزینه ی مهاجرت رو بگذارید.
      بقیه مدارک به ترتیب بندهای چک لیست قرار گیرد.
      نمونه فرمی هم که دکتر به شما پس از انجام آزمایشات میده رو به اسم eMedical میتونید تو بخش تصاویر گوگل جستجو کنید. این فرم به شما تحویل میشه. فرمی که در فایل ۳۹۱۱e به نام مدیکال از شما خواسته شده و شماره فرم IMM 1017 میباشد برای همسر شما نیست. این فرم برای کسانی هست که فایل نامبر دارن. همسر شما هنوز مدارک خود را ارسال نکرده که بخوان اون فرم رو بهش بدن پس همون فرم eMedical که دکتر میده بهتون کفایت میکنه.

  37. دوستان دقت کنید که فرم ها را تا جای ممکن بر اساس داده های خواسته شده در همان بخشی که برای پاسخ دهی قرارداده اند تکمیل کنید! اگر سوال اینطور بود که:

    آیا مراسم عروسی گرفته اید؟
    بله ؟ خیر؟ – لطفا توضیح دهید.

    در این سوال اگر جواب شما بله باشد نیاز به توضیح نیست حتی اگر جای توضیح وجود داشته باشد. اگر جواب خیر می باشد باید برای آن توضیح دهید. دقت کنید که جمله لطفا توضیح دهید جلوی کدام گزینه نوشته شده است.

    آیا مراسم عروسی گرفته اید؟
    بله؟ (لطفا مکان، تاریخ، زمان، تعداد افراد دعوت شده به مراسم از سمت شما، تعداد افراد دعوت شده به مراسم از سمت همسر را بنویسید)

    خیر؟ (لطفا توضیح دهید در صورتی که جا به اندازه ی کافی نبود از پیوست استفاده کنید)

    اگر سوال به اینگونه بود دقت کنید که برای گزینه ی بله باید اینطور پاسخ دهید:
    Date: October 15, 2016
    Location: Tehran, Iran
    Time: 00:00
    Number of Attendees: 100 person

    They are our immediate family and our aunts and uncles and other families
    فامیل درجه یک و عمو و خاله ها و بقیه فامیل

    اگر جواب خیر بود باید توضیح بنویسید که چرا مراسم نداشتید و ….
    توجه کنید که مراسم نباید حتما مجلل باشه! اگر شرایط خاصی داشتید و مراسم کوچک گرفتید نگید که مراسم کوچک گرفتیم! بگید مراسم گرفتیم و مثلا خانواده های درجه یک رو دعوت کردیم یا مراسم گرفتیم و ۲۰ نفر مهمون داشتیم. اگر گفتن چرا سالن نگرفتید میتونید بگید که فرهنگ خانوادگی ما اینطوری هست و پول رو بابت زندگیمون خرج میکنیم نه مراسم های لاکچری 🙂

    رابطه ی شما و همسرتان چگونه گسترش یافت یا پیشرفت کرد؟

    لطفا شرح دهید که چگونه این اتفاق افتاد و برای اثبات مدارک را نیز پیوست نمایید.

    برای این سوال شما باید کامل توضیح بدید ولی دقت کنید که به گونه ای توضیح بدید که از حوصله ی خواننده که افسر پلیس هست خارج نباشه چون نوشتن زیاد هم حوصله ی شخص رو سر میبره هم غلط های املایی و نوشتاری رو زیاد میکنه که اینا خوب نیست. پس سعی کنید بصورت خلاصه شرح دهید و نهایت یک صفحه تا یک صفحه و نیم.

    توجه کنید که فرم Co-Signer برای اسپانسری همسر نیاز نیست و فرم Use of Representative اگر شما دارید خودتون اقدام میکنید برای همسرتون هم نیاز نیست فرم دوم مربوط به وکیل هست که اگر وکیل بگیرید باید تکمیل بشه.

    دقت کنید که ظرافت در چینش و مرتب بودن فرم ها و پاکت ارسالی یکی از مواردی هست که وقتی افسر اداره مهاجرت با مدارک شما مواجه میشه به چشمش میاد. اینکه همه چیز مرتب هست و هر چیزی که نیاز دارد را سریعا پیدا میکند و بالاخره کم فهم ترین آدم هم باشد این موضوع روش تاثیر خواهد گذاشت. پس خیلی در مرتب بودن و یک دست بودن فرم ها دقت کنید و وسواس به خرج دهید.

    توجه داشته باشید که برای پیوست هایی که به فرم ها میزنید، از جمله عکس، چت، ایمیل و … و همچنین پاسخ برخی سوالات، کاغذ های A4 یا Letter ای که استفاده میکنید دقیقا مانند فرم های مهاجرت در بالا دارای موارد زیر باشد:

    Header:
    Page Number
    Applicant First and Last Name
    Appendix number
    اسم فرمی که این کاغذ بهش پیوست میخوره!

    این موارد همگی باعث میشه که شما خیلی تر و تمیز کار کنید و زودتر به مراد خود برسید.
    این ها همه آپدیت های جدید این پست هست.

    بد نیست امیر جان این چند کامنت آخر که اطلاعات مفید و دست اولی داخلش هست رو به عنوان به روز رسانی پست، در زیر اون اضافه کنی. چون ممکنه بعضی ها کامنت ها رو نخونن (که برای این کیس بعید میدونم ولی خب اینطوری مطلب کامل تر میشه)

  38. آقای کورت بنده خدامثل یکی ازاساتیدشیمی من هستش.انقدرموشکافانه مسائل روتوضیح میدادکه خسته وکلافه می شدی ازگوش کردن!!!!!!!!!!!!:-))

    • آخه این موضوع حساسیت بسیار بالایی داره و بعضی نکات خیلی ساده و به ظاهر پیش و پا افتاده میتونه زمان انتظار رو کم و زیاد کنه، برای همین اینطور توضیح میدم.

  39. من ۲۵ جولای پروندم رسید به میسی ساگا، ۱۵ آگوست پراسسینگ شروع شد و ۳۱ آگوست eligible شدم و پرونده فرستاده شد آنکارا. ۲۱ سپتامبر پرمننت رزیدت اپلیکیشن شروع به پراسس شد و ۱۶ اکتبر اون هم decision made شد و حالا منتظر ایمیل passport request هستم.
    خواستم یه آپدیتی بدم واسه کسایی که انتظار میکشن که نگران نباشن. برای من فقط دو ماه و سه هفتعپه زمان برد. احتمالا تا پاس ریکویست بیاد میشه همون حدود سه ماه.

    • سلام علی آقا، تبریک میگم پیشاپیش. فقط یه سوال. شما موارد رو به همیشن شکل که من نوشتم انجام دادید یا نکته ی خاصی به نظرتون میرسه که باید اضافه بشه؟

      • سلام ممنونم از شما و زحماتتون. امیل پاس ریکویست هم با اختلاف دو روز رسید. من حقیقت وکیل داشتم اینجا اما مطالب شما کاملا دقیق و درسته. توی هیچ سایتی نمیشه انقدر جامع و مفید این مطالب رو پیدا کرد.
        به امید موفقیت همگی

        • تبریک میگم. انشالله هزچه زودتر به وصال خود برسید.

        • سلام ببخشید امکانش هست شماره وکیل تون را برای من هم بزارید ؟ و اینکه اگه مشکلی داره بفرمایید چقدر پرداخت کردید ؟

  40. خسته نباشید.

  41. سلام و خسته نباشىد
    من همسرم شهروند کانادا هستند و اسپانسر بنده شدند بعد از حدود پنج ماه به من اىمىل داده شده که روز۲۲نوامبر تارىخ مصاحبه زده شده.طبق اطلاعاتى که داخل ساىت ها دىدم معمولا براى .وىزا از طرىق همسر مصاحبه اى نىست آىا طبىعىه که.به. من تارىخ مصاحبه داده شده؟
    من همسرم غىر اىرانى هست اما براى خواستگارى و عقد اىران اومده و جشن عقد با حضور فامىلم برگزار شده و عکسها ضمىمه ى پرونده سآىا همچىن شراىطى براى کسى بوجود اومده تا حالا؟

    • نگران نباشید چنین چیزی طبیعی هست. بعضی وقت ها نیاز به مصاحبه میشه. بیشتر سعی کنید اطلاعات رو همونطور که هست در اختیارشون بذارید. اگر سوال کردن تاریخ آشناییتون کی بوده دقیق همون تاریخی که در فرم ها وارد شده رو اعلام کنید. بعضی وقت ها از بین هزاران نفر یک نفر برای مصاحبه خواسته میشه. لذا چیز نگران کننده ای نیست. در صورتی که به مترجم نیاز دارید، از قبل بهشون اعلام کنید.
      بعید نیست دلیل مصاحبه این باشه که همسر شما غیر ایرانی هست و میخوان مطمئن بشن که ازدواج سوری (صوری) نیست. اگر چنین چیزی نیست و صرفا یک ازدواج ساده هست و مثل دیگر ازدواج ها، نگران نباشید یک مصاحبه ی ساده هست و بعد از اون انشالله ویزا میاد.

      • امير حسين روشناس

        همون “صوری” درسته!

      • ممنونم از پاسختون.خبر ازدواج صورى نبوده
        حتى حدود سه سال هم راضى کردن خانواده ها طول کشىدجشن عقد کامل با حضور کل فامىل هم بوده و من حدودا صدتا عکس فرستادم به همىن خاطر نگران بودم
        اما با صحبتهاى شما دلگرم شدم خىلى متشکرم

  42. سلام ما برای ویزای اسپانسرشیپی اقدام کردیم قبلا همسرم ازدواج کرده و جدا شده و فرزندی داره که با مادرش تو کانادا زندگی میکنه حالا نمیدونم تو فرم ۵۴۰۶ سکشن بی من باید اسم فرزند ایشون رو به عنوان استپ سان خودم بنویسم یا چون ایشون با ما زندگی نمیکنه و خودشون پی ار کانادا دارند ننویسم و اگه باید بنویسم تو فرم ۰۰۰۸ و dep هم اسم بچه بیاد یا نیاد خیلی از کمک و راهنماییتون ممنونم

    • استپ سان یعنی فرزند خوانده! شما که میگین فرزند ایشون تحت حمایت مادر ایشون دارن تو کانادا زندگی میکنن! پس به شما دیگه مربوط نیست ایشون تحت حضانت مادرشون دارن زندگی میکنن پس بچه به مادر تعلق داره و اینکه پدر در قبال فرزند مسئول نیست. ضمنا این فرم در مورد شما هست. شما فرزندی رو به فرزندی گرفتید؟ شما فرزندی رو به دنیا آوردید؟ اگر اینطوری نیست که نیازی نیست. شما یکم گنگ توضیح دادید. اگر بچه تحت حضانت مادر هست یعنی اینکه دیگه بچه برای پدر نیست و صرفا پدر میتونه بره ببیندش.

      • ممنونم از لطفتون بله بچه تحت حضانت مادر هست و پدر ماهی یکبار فقط میتونه ببینتش باز ممنون از اینکه جواب دادین

        • اگر زیر حضانت شما نیست که نیاز به نوشتن آن در فرم ها نیست. چون فرزند قرار نیست با شما به کانادا بیاد. همسرتون توی فرم های خودش میتونه این موضوع رو متذکر بشه ولی این موضوع به شما که هیچ ارتباطی با بچه ندارید و مادرش شخص دیگری هست نداره. فکر میکنم توی فرم های مربوط به همسر شما (اسپانسر) در مورد همسر قبلی و فرزند ش سوال شده و توضیح خواسته شده. بهرحال اون پسر یا دختر مربوط به شما که همسر جدید اون آقا هستید نیست و اون آقا باید در فرم های مربوط به خودشون این موضوع رو توضیح بدن که باز هم اگر سوالی در این مورد نیست که اسپانسر دارای فرزند هست یا نه، نیازی به پاسخگویی نیست. ولی اگر اسم فرزند در شناسنامه ی اون آقا هست میشه یه توضیح مختصر داد که فرزند تحت حضانت مادر هست و پدر فقط حق دیدن ماهیانه یک بار را دارد. همین و بس. اگر مدارکی هم هست بد نیست که پیوست کنن اما نه خیلی زیاد و سنگین بشه! اصل پرونده چیز دیگری هست.

  43. با سلام،
    ۲/۵ سال پیش Pr کارت گرفتم و ذو ماه بعد به ایران برگشتم و ازدواج کردم و فقط یک ماه برای ملاقات پدر و مادرم به کانادا اومدم . بعد ار ۲ سال تصمیم گرفتیم که برای اسپانسرشیپی تقاضا بدم و الان ۲ ماه هست که به کانادا برگشتم . ۲۰ اکتبر مدارک به میسی ساگا رسید و همین طور که کامل و واضح توضیح داده بودین فرم ها را پر کردم ولی چون کانادا کار و زندگی نمیکردم تا بحال فرم tax پر نکردم و در یک برگه جدا توضیح دادم که چون نبودم پر نکردم و منتظر سال مالیاتی بعدی هستم که این کار رو انجام بدم اشکالی ایجاد میشه؟ یعنی ممکنه reject بشه؟
    زمان ارسال مدارک هم unemployed بودم و فقط به interview رفته بودم و این رو هم توضیح دادم که منتظر جواب interview هستم . الان شاغل شدم باید اطلاع بدم یا لازم نیست؟ به کجا باید اطلاع داد؟
    ممنون از راهنماییتون.

    • سلام، بعد از ارسال مدارک نیاز به ارسال مدارک تکمیلی نیست. شما در زمان ارسال مدارک شاغل نبوده اید لذا در صورتی که در فرم های مالیاتی برای شما مالیات بر حقوق رد شود و آفیسر نیاز به مدارک جدید در این مورد داشته باشد، از طریق ایمیل شما را مطلع میکند. لذا نیاز نیست.
      در مورد شغل اگر که دانشجو نیستید مشکل ندارد، در حال حاضر همان نامه کفایت میکند. اما باید توجه داشته باشید که هرچه نامه بی غلط گرامر باشد تاثیر آن بر آفیسر بیشتر است و همچنین تصمیم گیری.

      • ممنون از پاسخ شما. نگرانی ام رفع شد با توضیحات شما . امیدوارم زودتر جواب بدن بار هم ممنون.

  44. خبر خوب برای کسانی که اسپانسر همسر خود میشن و همسرشون خارج از کانادا زندگی میکنه و در ایران هست.
    در طی ۷ ماهه ی اخیر حداکثر زمان انتظار برای دریافت ویزا از ۱۲ به ۹ ماه تنزل پیدا کرده است و در چند هفته ی گذشته نیز از ۱۰ ماه به ۹ ماه تنزل پیدا کرد و این نشانه ی این هست که وزارت مهاجرت کانادا در حال انجام مراحل دریافت ویزای همسر با سرعت بیشتر هستن و وقتی ۱۰ ماه بود دوستان ۳ ماهه این روند رو طی میکردن و قاعدتا الان که ۹ ماه شده این زمان در صورتی که مدارک کامل باشد و مشکلی نباشد کمتر از ۳ ماه خواهد بود.

    موفق باشید.

    • واقعاً خبر خوب و امیدوار کننده ای هست. ولی اینکه نمیشه وضعیت پرونده رو چک کرد واقعاً عذاب آوره!! ۵ نوامبر ایمیل برای همسرم ( اسپانسر شونده) رسید خطاب به من(اسپانسر) که ۱۸ اکتبر مدارک رو دریافت کردیم و یه شماره اپلیکیشن. ۴ نوامبر هم medical pass شد که اون رو از my application که تونسته بودم لینک کنم چک کردم ولی اینکه اصلا یعنی چی و در چه مرحله ای هست مشخص نیست و وضعیت اسپانسر رو اصلا نمیتونم چک کنم و فقط میگه چنین اطلاعاتی نداریم.

      • خب این به این دلیل هست که سیستم آنلاین نیست و از طرفی هم شما UCI number ندارید که بتونید چک کنید. انشالله که کار هاتون اواخر دسامبر انجام بشه.

      • فکر میکنم این پست امیر حسین رو خیلی ها میخونن. به نظرم بد نباشه هرکسی که اینجا فرم ها رو ارسال میکنه تاریخ ها رو اینجا بزنه و آپدیت کنه تا دیگران بفهمن که مثلا مورد شما ۳ ماهه جوابش اومد و یا ۴ ماهه و یا دوماهه.

        اینطور باشه به نظرم خوبه:

        تاریخ – تحویل به پست
        تاریخ – دریافت ایمیل رسیدن مدارک
        تاریخ – تاییدیه مدیکال
        تاریخ – ویزا اپرووال

  45. با سلام راستش خواستم بدونم من با دخترم که از همسر قبلی من هست در هلند درخواست پناهندگی دادیم اما رد شد و من با یک اقا در سال ۲۰۱۴ ازدواج کردم در سفارت کانادا و این اقا سیتیزن کانادا هستش و من الان از ایشون باردارم خواستم بدونم میشه از سفارت هلند اقدام کرد برای ویزا به کانادا یا نه ؟ متشکرم

    • برای مهاجرت از طریق خویشاوندی از هر کشوری میشه اقدام کرد تنها تفاوت اون در زمان انتظار برای دریافت ویزا و فرم های مربوطه هست.
      در حال حاضر زمان انتظار برای کشور هلند ۱۲ ماه می باشد که این زمان برای اقدام از ایران ۹ ماه هست.
      تفاوت دیگر نیز در فرم مربوط به خاور میانه می باشد که شما باید مخصوص اروپا رو تکمیل کنید:

      http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/3901e.pdf

      موفق باشید

  46. توجه کنید که متن کامل و اصلاح شده ی این مطلب در آدرس زیر موجود است.

    mohajerex.wordpress.com

  47. توی تمام کشورهای دنیا تنها ایران، اسپانیا، پرتغال، و فرانسه هستن که زمان پرونده شون برای اسپانسرشیپ همسر ۹ ماه هست و کشور سوییس تنها کشوری هست که ۸ ماه هست.

  48. سلام ممنون از این پست عالیتون
    نمی دونم واسه سوال پرسیدن دیره یا نه
    من و همسرم باهم درخواست اقامت دادیم اما بعد از دریافت ita ایشون به علت کارش گفت که نمیاد و من مدارک خودم رو فرستادم و الان پاس ریکوئست شدم اما الان همسرم قصد اومدن داره می خواستم بدونم الان که هنوز در ایران هستم امکان داره cse بزنم و برای همسرم درخواست ویزا بدم یا باید لند کنم و از طریق اسپانیرشیپی اقدام کنم؟
    ممنون می شم راهنماییم کنین

  49. سلام
    ممنون میشم اگر در مورد مدت زمان اعتبار ویزای اسپانسرشیپی توضیح بدید
    بعبارت دیگه میخوام بدونم از وقتی ویزا بیاد چقدر فرصت دارم تا لند کنم
    هرچند برای اواخر دی ماه به مصاحبه دعوت شدم. نمیدونم به چی شک کردند
    ممنون

    • امير حسين روشناس

      معمولا ویزای مهاجرت از هر نوعش، تا یکسال بعد از صدور مدیکال اعتبار داره.
      ممنون میشم اگر در مورد مصاحبه، تجربه تون رو به اشتراک بگذارید.

  50. سلام. منم هفته دیگه برای مصاحبه به آنکارا میروم. نمیدونم به چی شک کردند با اینکه دو سال و چند ماه از ازدواج ما میگذرد. کسی اطلاع دارد چند وقت بعد از مصاحبه ویزا می دهند? احتمالش هست همان روز بدهند?
    اگر کسی تجربه مصاحبه دارد لطفا به اشتراک بگذارد.

  51. سلام و خسته نباشىد.
    همسر من حدودا شش ماه پیش براى من اپلاى کردن که بعد از چهار ماه ۲۲نوامبر وقت مصاحبه زده شد برام،متاسفانه درطول پروسه همسر من از تورنتو به مونترال رفتن براى ى قرارداد شش ماهه.بعد از انجام مصاحبه آفىسر گفت که اعتراف میکنم رابطه ى شما واقعى هستش اما چون در حال حاضر مونترال زندگى مى کنه من باىد از رىىسم بپرسم که نىاز به فرم مربوط به کبک هست با خبر.
    و هفته ى آىنده از طرىق اىمىل اطلاع مىدم
    اما متاسفانه الان حدودا ىک ماه و نىم گذشته اما هنوز خبرى نیست.
    کسى مثل من اىن تجربه رو داشته؟معمولا بعداز چند روز از گذشت مصاحبه اىمىل مىدن؟
    ممنونم

  52. در مورد تجربه اى که از مصاحبه در آنکارا داشتم:
    ساعت ۱۱:۴۵روز۲۲نوامبر بود،کاملا خلوت به جز من و همسرم فقط ىک خانواده ى سورى بودن که براى پناهندگى اومده بودن
    حدودا بعد از دو دقیقه منتظر موندن اسمم رو صدا زدن ،آفىسر ىک خانوم خىلى بدعنق بود و با اىنکه من تقاضاى مترجم نکرده بودم ىک مترجم هم بود،بدون هىچ سلامى مدارکى که قبلا داده بودم و اضافه بود پس دادن و واقعا نحوه ى برخوردشون افتضاح و گستاخانه بود حتى ده دقیقه ى آخر مصاحبه که خواستن همسرم رو صدا بزنم وقتى اىن طرز برخورد رو دىد عصبانى شد و تذکر داد که آفىسر ىه کم لحنشو عوض کرد
    حدودا بدست دقىق سوال پرسىد و وسطاى جواب من سوال بعدى رو مىپرسىد و در طول مصاحبه سوالارو تکرار مىکرد و خىلى وقتها اصرار مىکرد که اىنجورى نبوده که تومىگى اماخوب خداروشکر چون من حقىقت رو مىگفتم با اعتماد به نفس روى حرف خودم مىموندم،فکر کنم آفىسر خودش ترک بود در ابتداى مصاحبه خىلى اصرار مىکرد که از مترجم استفاده کنم اما بعد از چندسوال که فهمىد تسلط من به انگلىسى بىشتره بىخىال شد
    بدترىن قسمت مصاحبه اىن هستش که مىخوان از نظر روحى تحت فشارباشى به هىچ وجه اجازه ى فکر کردن نمىدن پس خىلى باىد آماده باشىدالبته من خواهرم مصاحبه ش انگلىس بود و کاملا خلاف اىن براش اتفاق افتاده بود و خىلى راضى بود،فکر مىکنم بستگى به شانس داره که آفىسر آسىاىى و خانوم نباشهاما خدارو شکر بعداز کلى بحث کردن آفىسر اعلام کرد که اعتراف مىکنم رابطه ى شما واقعىه
    درکل واسه عزىزانىکه مصاحبه دارن آرزوى موفقیت مىکنم
    ممنونم

    • امير حسين روشناس

      با سلام
      بسیار ممنون از لطفتون که اطلاع دادید. ان شاءالله به زودی خبرهای خوبی براتون در راه باشه.

    • سلام سعیده جان.
      ممنون از اینکه تجربه خودت را به اشتراک گذاشتی. منم برات آرزوی موفقیت می کنم.

  53. سلام به همه.یه سوال داشتم.من حدود ۸ ماه پیش از طریق اسپانسری همسر اقدام کردم.حدود دو ماه پیش csq من اومده و یه نسخه به آنکارا ارسال شده؛ولی بعد از گذشت دو ماه هنوز خبری برا ویزا نیست.میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه بعد از اومدن csq چقد زمان میبره که از آنکارا ویزا بیاد.ممنون از همه.

  54. سلام دوستان، ممنون اطلاعاتی که با بقیه به اشتراک میزارید، من از ۷ ماه و نیم پیش پروندم به جریان افتاده و الان مدارکم رو فرستادم آنکارا و منتظر پس ریکوست هستم، الان حدود ۴۰ روز شده و هنوز خبری نیست، آیا این زمان طبیعیه؟ و اینکه من متاسفانه اصل برگه گواهی عدم سوء پیشنه ام رو توی مدارکم نفرستادم و فقط ترجمه رسمیشو گذاشتم که البته یک کپی از برگه توی اون هست، میخواستم ببینم آیا این نقص مدرک به حساب میاد و مشکل ایجاد میکنه؟ چون توی مراحل اول اگر نقص مدرک باشه خیلی سریع اطلاع میدن، آیا امکان داره که بعد از گذشت این ۴۰ روز این مورد رو نادیده گرفته باشن یا اینکه بعدا ایراد میگیرن؟ ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه.

    • امير حسين روشناس

      فکر می کنم اگر قرار به ایراد گرفتن باشه همون مراحل اولیه اتفاق میفته. ممکنه نهایتا دوباره ازتون بخوان.
      بعد هم خانم ژانویه تازه شروع شده، شما چه توقعاتی از کانادایی جماعت دارید! هنوز توی حال و هوای سال جدید هستن! عید نوروز و تعطیلات خودمون رو یادتون رفته؟! اینجا هم همونه فقط اسمش کاناداست!

    • سلام
      اگه مشکلى در فاىلتون باشه و با کمبودى تا ۵۳ روز بعد از رسىدن مدارک بهتون اطلاع مىدن پس نگران نباشید.چون من خواهرم همون مشکل نقص مدارک رو داشت مگر اىنکه قانونشون تغىىر کده باشهاىشالا زودتر بهتون اطلاع مىدن

    • منم دقیقا اصل سو پیشینه رو نذاشتم تو مدارک و بعد از ۲ ماه بهم ایمیل دادن که یک نسخه جدید همراه با ترجمه براشون بفرستم

  55. سلامت باشید، خیر من دعوت به مصاحبه نشدم، انگار دیگه نیازی نشده بود.کل پروسه حدود ۷ ماه و نیم شد.

  56. سلام .من هم اصل گواهی سو پیشینه رو نگذاشته بودم.بعد از حدود یه ماه بهم زنگ زدن گفتن باید اصل مدرک هم باشه که من براشون پست کردم.الان از روزی که فرستادم ۴۰ روز گدشته ولی هنوز خبری نشده.در ضمن از زمانی که csq من اومده ۷۵ روز گذشته .

  57. سلام دوستان
    بعد از دو هفته از گذشت enquiry بالاخره استاتوس من از in process به decision made تغىىر کرد.
    فقط چه معنى مىده؟

    • امير حسين روشناس

      یعنی پرونده تون نهایی شده و به نتیجه رسیده.

      • مرسى از جوابتون.اما سوال من اىنه که نتىجه ش چى m هىچ توضىحى داده نمىشه؟
        با تشکر

        • امير حسين روشناس

          توی سایت نه. معمولا ایمیل می زنن. اگر دریافت نکردید باهشون تماس بگیرید.

          • سلام.من ىه هفته اى منتظر اىمىلشون بودم اما خبرى نبود
            داخل ساىت قسمت contact us بخش case specific enquiry دو قسمت هست give feedback و tell us moreشما اطلاع دارىن که باىد از کدوم طرىق بهشون اطلاع بدم که من اىمىلى درىافت نکردم؟
            متشکرم

          • امير حسين روشناس

            نه متاسفانه. بنظرم بهتره ایمیل بزنید.

  58. سلام

    مىخواستم به دوستانىکه. مشکل من واسشون پىش اومده و شااىد بىاد بگم که بعد از عوض شدن استاتوس و درىافت نکردن اىمىل و صبر ىک هفته از طرىق گزىنه ى send specific case enquiry و شرح موضوع اقدام کردم که بعد از ىک ساعت اىمىل تکمىلى passport request براى من اومد. البته اىن مورد براى مصاحبه ى من پىش اومد که من اىمىل مىدادم اما ظاهرا اونا درىافت نمىکردن.امىدوارم همه زودتر تکلىفشون با خبراى خوب مشخص شه

  59. سلام دوستان. من دو هفته پیش برای مصاحبه به آنکارا دعوت شده بودم. رفتار و طرز برخورد افسر خیلی خوب بود. فقط چند سال خیلی آسون از من پرسید. ومن با خودم مدارک اصلی و چند مدرک جدید برده بودم هیچکدام را از من نگرفت. نیم ساعت همان روز به من ویزا داد و الان من کانادا هستم در کنار همسرم. کل پروسه چهار ماه و نیم طول کشید.
    برای همه عزیزمان آرزوی موفقیت دارم.

    • امير حسين روشناس

      خیلی ممنون خانم. ولکام تو کانادا!
      اگر ممکنه و به خاطر دارید، سوالاتی که ازتون پرسیدند رو اینجا بفرمایید تا برای دوستانی که مصاحبه در پیش دارند مورد استفاده قرار بگیره.

  60. salam bar hameye dostan
    زمان رسیدگی به پرونده همسر من
    Oct.03 ارسال مدارک
    Nov. 03 اسپانسری قبول شد و ارسال به آنکارا
    Nov.17 پروسه شروع شد
    Dec. 09 درخواست مجدد پلیس ( اصل قبلی یا جدید) ما جدید فرستادیم
    Jan.20 ویزا صادر شد
    امیدوارم به زودی همه زوج ها به خواسته دلشون برسند.

    • امير حسين روشناس

      به سلامتی. تبریک!

      • ممنونم از شما
        توصیه ای هم دارم برای دوستان عزیز
        پرونده اسپانسری رو خودتون با توجه به راهنما مرحله به مرحله پر کنید
        هیچ احتیاجی برای داشتن وکیل نیست اگر کمی صبر و دقت داشته باشید!
        مطالب این سایت هم بسیار مفید و با ارزش هست.

  61. سلام به همه دوستان و ممنون از ادمین محترم بابت مطالب مفیدتون. من ۱ ماه پیش مدارک اسپانسرشیپی همسرم را برای اداره مهاجرت فرستادم ولی امروز دیدم مدارکم را برگشت دادند و دلیلش را به صورت زیر نوشتند . ممنون میشم اگردوستان راهنمایی کنند که چه مدارکی پیوست کنم که دیگه برگشت نخورد. ممنون
    Proof of relationship to sponsor : one document from 3 following set of options
    ۱٫ minimum 1 joint residential document
    ۲٫ minimum one joint utility documents ( electricity,gas.,,,)
    ۳٫ Important documents for you and your sponsor showing the same address
    ۴٫ minimun one important document for you showing that you are recognized as each other’s spouse ( such as employment)
    ۵٫ documentary evidence of financial support
    ۶٫ other proof your relationship is recognized by your friends or family

    • امير حسين روشناس

      فکر می کنم این موارد رو ارسال کنید راهگشا باشه:
      ترجمه شناسنامه خودتون و همسرتون
      ترجمه عقدنامه
      فاکتور خریدهای عروسی، رزرو تالار، لباس عروس، حلقه ها و …
      گردش حساب خودتون و همسرتون که نشان دهنده این باشه که اسپانسر از همسرش حمایت مالی می کنه.
      اینها مواردی هستند که به ذهن من میرسه و احتمالا میتونید بدون دردسر فراهم کنید. سایر موارد کمی مشکلتره، مثل سند یک ملک که به نام هر دو نفر باشه، یا قبض آب یا برق که به نام هر دو نفر باشه.

      یک نکته رو هم بفرمایید و اون اینکه این نامه رو بعد از گرفتن فایل نامبر دریافت کردید یا بعد از اون؟

      • خیلی ممنونم بابت پاسختون. من هنوز فایل نامبری نگرفتم حدود ۱ ماه بعد از ارسال مدارک آنها کل مدارک را برگشت دادند همراه با یک نامه که دلیل آنرا به صورت زیر نوشته بودند در صورتی که من ترجمه عقدنامه شناسنامه وفاکتورهای خرید حلقه را براشون فرستاده بودم و اینکه درنامه ارسالی جلوی نام همسرم یک شماره ۱۰ رقمی هست که با R شروع شده ولی نمیدونم این شماره چی هست
        Reason: The following items are missing and or incomplete from your application
        * Proof of relationship to sponsor : one document from 3 following set of options

  62. با سلام و تشکر از مطالب خیلی مفیدتان ،،
    من و همسرم حدود ١۴ سال ازدواج کردیم .من الان ٩ ماه است که وارد کانادا شدم و PR دارم ،زمانیکه من برای أقامت کانادا از طریق کبک اقدام کردم چون باید من و همسرم هر دوتایی زبان فرانسه میخوندیم ،همسرم به علت مشغله زیاد کاری (پزشک) به من پیشنهاد دادند که تنها فایلم را باز کنم و بعد از گرفتن أقامت برای ایشان اقدام کنم ،،،اما بعد از ٩ ماه که اینجا هستم خیلی گیجم که چه طوری این پروسه را بدون وکیل انجام بدهم ،(خودم برای پروندم وکیل داشتم) برای مثال نمیدونم همسرم باید چه طور میدیکال انجام بده ،،من یادم هست که وکیلم به من یک فرم داد و یک پزشک معرفی کرد و من کارهای مدیکالم را انجام دادم ،،یا مثلا پلیس چک گرفتن نیاز به درخواست داره چه من بخواهم داخل کانادا بگیرم ،چه همسرم بخواهد تو ایران برای خودش گواهی سو پیشینه بگیره ،،خواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید،،،با تشکر

    • امير حسين روشناس

      والا یکم موضوع شما پیچیده است. حداقل با یک وکیل در ایران مشاوره کنید. شما در زمان تشکیل پرونده گفته اید مجرد هستید؟ در حالیکه متاهل بودید؟

    • من به آفیسر گفتم ازدواج کردم و همسرم فعلا شرایط آمدن به کانادا را ندارد ،آفیسر هم قبول کرد ،،حتی وقتی من میدیکال دادم برای همسرم هم درخواست دادند که میدیکال بفرستد ،،،،

  63. در ضمن در تورنتو زندگی میکنم و الان در مدرسه بزرگسالان درس میخونم ،رشته ایرانم هم پرستاری بوده،،

  64. سلام
    خانومه من ۲۳ فوریه باید برای مصاحبه بره انگارا ، میخاستم ببینم مگه حضور اسپانسر نیازه برای مصاحبه؟ چون من الان تو کانادا درس میخونم و نمیتونم برم
    یه سوال دیگه : مدارکه لازم برای تایید محل سکونت اسپانسر در کانادا مثل قرارداد خونه و صورت حساب بانک و … باید اصلش برای مصاحبه برده بشه یا کپیش کافیه؟
    ممنون

  65. سلام بسیار سایت مفید و اموزنده ای است و تشکر از همه دوستان …
    یه سوال داشتم من نامزدم دو ماهه دیگه میاد ایران برای ثبت عقد و مراسم عروسی به نظر شما تو این فرصت من باید کار خاصی انجام منظورم از لحاظ اماره کردن مدارک که بعد نیازی نباشه براشون ارسال کنم … اینکه اگز گسی در این زمینه وکیل معتمد و کاردانی می شناسه که خودش کارشو با ایشون طی کرده باشند ممنون میشم معرفی کنه …. سپاس فراوان

    • امير حسين روشناس

      سلام
      تا میتونید مستند کنید. ار رستورانهایی که با هم میرید مسافرتی که میرید مراسمتون کلی عکس بگیرید. به ایشون بفرمایید شروع کنند از حساب بانکیشون به حساب شما وجوهی رو منتقل کنند. اگر تونستید با هم یک ملک بخرید یا خونه اجاره کنید. موارد مسترکتون رو زیاد کنید. از همه چیز فاکتور تهیه کنید که قابل ترجمه باشه.

  66. ضمنا من برای مراسم از طرف خانواده همسرم هیچ کس شرکت نمی کنند چون مادر و خانوادش اونجا هستند و پدرش از مادرش جدا شده … مشکلی ایجاد نمیشه به نظرتون ؟

    • امير حسين روشناس

      خیر. فقط بعدا توضیح بدید ماجرا رو. نیازی به وکیل هم احتمالا نداشته باشید. اسپانسری یک پروسه سرراسته ولی دردسر مدارک جور کردنش یکم زیاده. وگرنه پول بیخودی میدید به وکیل.

      • سلام و خسته نباشید من تَو پست های قبلی خوندم که نوشته بودید برای ترجمه فاکتور خرید حلقه و مراسم عروسی مُی تونیم خودمون ترجمه کنیم … ایا این قابل استناد هست براشون ؟ و اصل فاکتور و مدارک رو پیوست کنم ؟ و اینکه گفتید بزنید که خودتون ترجمه کردید دقیقا چه حمله ای رو بنویسم …it was translated by myself

  67. سلام لطفا جواب منو بدید خیلی ضروریه من ی مادر هستم تو ایران شوهرم فوت کرد و من با یکی آشنا شدم و با بچم که ۱۴ سالشه به کانادا اومدیم شوهر جدیدمم کانادا منتظرم بود چون اون اسپانسر ما بود و هممون کارد پی آر داریم شوهرم میگه بچرو بفرست ایران به بحانه های الکی ولی بچم تو ایران کسیو نداره منم دلم نمیاد پاره طنمه نمیتونم ولش کنم راههی هست که بچمو نفرستم ایران بمونه تو کانادا نگرانم میشه جوابمو بدید لطفا ممنونتونم . اینم ایمیل اگه متن زیاد بود بفرستید اینجا parsasibooyehh@gmail.com

  68. شوهر من خودش کارت پیار داره و ما از طریق ازدواج با هم اومدیم ی راهی بگید تا بچم نره من تازه واردم از کارای اینا سر در نمیارم من هموطن شما هستم لطفا کمکم کنید .

  69. سلام من خانومم کاناداست و هفته پیش مصاحبه داشتم خانومی که مصاحبه میکرد در آخر به من گفت من ریلیشن شیپ شما رو قبول کردم ولی بخشهای دیگه هم باید نظر بدن این در حالیه که بسیاری از افراد همون روز ویزاشونو میگرفتن به نظر شما منظورش چی بود و معمولا تا کی خبرشو میدن اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم اعلام نظر کنه

  70. سلام به همه دوستان
    من ٧ فوریه مصاحبه داشتم و اسپانسرم از کانادا هم به انکارا اومد ، رفتیم برای مصاحبه و همون اولش با یه خانم تقریبا ۴۶ ساله کانادایی بد اخلاق روبرو شدم ، مصاحبه شدم ، در مورد اشنایی و موردهای مشترک ریز که بعدا من از اتاق خارج شدم و اسپانسرم وارد شد و در نهایت مشکل این بود که بیمه عمر کردن منو یا نه ،
    در اخر قرار شد که بیمه نامه عمر ظرف مدت یکماه از طریق وکیل به انکارا پست بشه تا خانم افیسر بتونن تصمیم بگیرن ،
    بنظرتون اگر قرار بر ریجکت بود همون اول ریجکت میکرد؟
    بنظرتون میتونم امیدوار باشم ؟
    کسی اگر میتونه راهنمایی کنه لطفا

    • امير حسين روشناس

      بله به احتمال زیاد مشکلی نباید باشه.

      • مهاجر ايراني

        خیلی ممنون
        البته ما هنوز ازدواج رسمی نکردیم برای همین دعوت به مصاحبه شدیم وگرنه اصلا شاید دعوت به مصاحبه نمیشدیم ، سه سال هست که در تماسیم و یک عقد غیر رسمی داریم

  71. سلام خسته نباشید من افغانی مقیم ایران هستم همسرم کاناداست یک سالو نیم میشه که کارام در جریان هست . ۹ دسامبر از من مدیکال خواستن که فرستادم الان تقریبا ۲ ماه و نیم میشه که خبری نشده تازه تو ecas هم نگاه میکنم تغییری نکرده ننوشته که مدیکال من رسیده یا نه . نمیدونم چیکار کنم ؟ واقعا دیگه خسته شدم از چشم انتظاری . راستی من عدم سوء پیشینه ندادم یعنی ازمن نخواستن .

    • امير حسين روشناس

      توی سایت بگردید و ببینید کجا میتونید پیگیری کنید. از طریق همون براشون ایمیل بزنید.

  72. به سفارت کانادا تو دهلی ایمیل زدم جواب نمیدن. نوشته های بالا رو که خوندم یکی مثل من بود یعنی اونم افغانی مقیم ایران بود مدارکاشم مثل من هند رفته بود . کاشکی میشد این نوشته ها رو میدید ازش میپرسیدم چیکار کرده

  73. سپیده محمدی

    با عرض سلام و خسته نباشید. در فرم های جدید اسپانسرشیپ آمده که در صورتی که با هم زندگی میکنیم باید دو مورد از سه مورد زیر را به عنوان پروف ارائه بدیم:
    – سند خانه یا اجاره نامه
    -قبض آب، برق یا تلفن مشترک
    -مدرک دولتی که نشان بده در یک جا زندگی می کنیم
    من و همسرم در ایران هستیم و سند خانه مشترک داریم ولی موارد دیگررو نداریم. مثلا در ایران قبض ها با اسم دو نفر صادر نمیشه مثلا تلفن که فقط متعلق به یک نفر هست و برق و گاز را هم روی قبض میزنند فلانی و شرکا. مدرک دولتی هم باز هم سخت هست چون اینجا مثلا روی گواهینامه یا … ادرس را نمی زنند. در مورد بیمه هم من و شوهرم هرکدام به صورت جداگانه بیمه تامین اجتماعی هستیم.
    میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید که علاوه بر سند خانه چه چیز دیگه ای میشه مبنی بر اینکه با هم زندگی میکنیم ارائه کنیم؟
    خیلی ممنونم

    • امير حسين روشناس

      فکر می کنم یک مورد از اون سه مورد کافی باشه. برای دومی هم می تونید نشون بدید اسپانسر کننده به حساب اسپانسر شونده پول منتقل کرده. گردش حساب هردو نفر رو بگیرید و تراکنش های متناظر رو هایلایت کنید.

  74. سلام – این مطلب خیلی ارزشمندی بود من لذت بردم و اینکه سایتتون هم عالیه خدا قوت ...

  75. سلام. دوستان. من ایران هستم. هنوز مدارک رو نفرستادم. میشه لطف کنید در مورد مدیکال بیشتر توضیح بدید؟ کجا باید بگیرم؟ مدیکال الکترونیکی جریانش چیه؟ مدیکال نیاز به ترجمه نداره؟ هزینه چقدر شد؟
    در مورد سوپیشینه هم توضیح بدید، ترجمه باید به تایید وزارت دادگستری برسه؟ چند روز طول کشید.

    • امير حسين روشناس

      روند مراحل تغییر کرده. مدیکال یک فرم داشت قبلا که از روی سایت می گرفتید و با همون می رفتید پیش دکتر. دکتر اطلاعات شما رو وارد می کرد و برای شما یک ایمیل میومد که نتیجه مدیکالتون بود. همون ایمیل رو پرینت می گرفتید و میشد مدیکال الکترونیکی. الان به چه ترتیبی شده رو نمی دونم، روی خود سایت اداره مهاجرت رو نگاه کنید. مدیکال خودش به زبون انگلیسیه و ترجمه نیاز نداره.
      سوءپیشینه رو هم که دفاتر پلیس + ۱۰ اقدام می کنید و بعد از دریافتش باید به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسه. معمولا آماده شدن خود سوءپیشینه یک هفته تا ده روز و ترجمه اش هم نهایتا یک هفته ای با تایید های مربوطه زمان می بره.

      • خیلی ممنونم آقای امیرحسین.
        اطلاعات خوبی بود. من روز گذشته با وکیل صحبت کردم، ایشون میگن مدیکال رو بعدا موقع صدور ویزا باید انجام بدید.
        پرونده من اسپانسرشیپی همسر هستش. در حالی که توی این صفحه بارها گفته شده همراه مدارک باید فرستاده بشه.
        این تصمیم وکیل روند پرونده رو با مشکل روبرو نمی‌کند؟

        • امير حسين روشناس

          تصمیم وکیل نیست. فرآیند ارسال مدارک از ۱۶ دسامبر ۲۰۱۶ تغییر کرده. چیزی که شما اینجا می بینید مربوط به قبل از این تاریخه.

  76. سلام خسته نباشید . من افغانی مقیم ایران هستم . دو روز مونده به عید نوروز پاس ریکوئست من اومد. ولی همراهش گفته VFS پاکستان . یعنی من خودم باید برم پاکستان هم پاسپورتم رو ببرم هم VFS بدم . سفارت پاکستان در ایران بهم ویزای پاکستان رو نداد بهم گفت باید بری کابل از اونجا بری پاکستان . حالا من نمیدونم اگه من از ایران خروجی بگیرم برم افغانستان از اونجا برم پاکستان و از همونجا منتظر ویزام بشینم . وقتی ویزام اومد میتونم از همونجا دیگه برنگردم ایران از پاکستان برم کانادا …. توروخدا منو راهنمایی کنید .وقتم فقط ۸ روز مونده

    • امير حسين روشناس

      شما وقتی ویزای کانادا رو داشته باشید از هرجای دنیا که مایل باشید میتونید به کانادا وارد بشید. لازم نیست برگردید ایران.

  77. تشکر از راهنماییت

  78. تشکر از راهنماییتون

  79. سلام
    من نامزدم ۲۶ سالشونه و در پرونده مهاجرت سرمایه گذاری پدرشان هستند و از آن موقع هم دانشجو بوده اند. اگر ازدواج کنیم از پرونده خارج میشود؟ برای رفتن من چه راهی وجود دارد؟

  80. با سلام
    خیلی خیلی ممنون از مطلب فوق العادتون . فقط یک سوال دارم , من PR خودم سپبامبر ۲۰۱۶ اومد و برگشتم ایران و الان همچنان ایران هستم و دارم ازدواج میکنم. برای انجام مراحل اسپانسر شدن میتونم از ایران کار ها رو بکنم یا از کانادا این مراحل رو باید انجام داد؟

    • امير حسين روشناس

      خیر، صراحتا در سایت و همینطور در فرمها ذکر شده که افراد PR باید در زمان اقدام در کانادا باشند.

  81. سلام. خانم من ویزای تحصیلی کانادا گرفته. توی مستندات زمان ثبت نام ایشون من گفتم که باهاشون نمیام کانادا. الان که میخام برم باید از روش اسپانسری اقدام کنم یا کار آزاد؟ اسپانسری جواب میده یا احتمالا رد بشم؟

    • امير حسين روشناس

      تا جایی که میدونم پرونده شما اسپانسری تلقی نمیشه. ایشون می تونن بگن که من همسرم رو میخوام بیارم کانادا و روال کار رو اینطوری دنبال کنند.

  82. سلام من میخوام برای اسپانسر شیپی همسرم اقدام کنم دقیقا میشه بفرماید به ترتیب چه فرم هایی رو باید پر کنم منظوره شماره فرم می باشد … و اینکه در وهله اول فرم ها به انضمام مدارک و عکس تصاویر عروسی وکفایت می کند ؟ یا باید چیز دیگه ای هم در پاکت ارسال بشه ؟ اگر از دوستان کسی هست که می تونه تلفنی ازش تلفنی هم کمک بگیرم و خودش این پروسه رو طی کرده ممنون میشم که معرفی کنید . با تقدیم احترام

    • امير حسين روشناس

      لیست همه فرمها و مدارک مورد نیاز بصورت کاملا واضح و روشن روی سایت اداره مهاجرت هست. اول مراحل رو دنبال کنید و بعد اگر سوالی داشتید بپرسید.

  83. سلام بابت فاکتور حلقه و تالار یعنی خودمون ترجمه کنیم کافیه ؟ قابلیت استناد بزای اونها داره ؟ و بنویسم it was translated by myself و اینکه ایا باید اصل فاکتور رو هم براش گذاشت با میسه کپی گذاشت ؟ مننون

    • امير حسين روشناس

      ما همه موارد رو ترجمه رسمی کردیم (بدون تایید دادگستری البته).

      • مچکر از اطلاع رسانی و راهنمایی های بی دریغتون … جاوید و پاینده باشید

      • سلام وقتتون بخیر. طبق فرمایشتون شما مراحل را طی کردین . من واقعا صفر تا ۱۰۰ نیاز به کمک و راهنمایی دارم . من برای همسرم میخوام اقدام کنم . ۲ ماهه ازدواج کردم . الان ایرانم ۱ ماه دیگه میرم کانادا. همسرم ایران باید باشه تا کارش اوکی بشه . الان که ایرانم باید برای همسرم اقدام کنم ؟ یا باید حتما اونجا باشم؟ اگه از الان میتونم اقدام کنم میشه مراحل را بفرمایید .

        • امير حسين روشناس

          اگر PR هستید باید در خاک کانادا باشید، بعد می تونید اقدام کنید. امااگر سیتیزن هستید، میتونید از ایران هم اقدام کنید ولی باید قرائن و شواهد محکمی بهشون ارائه بدید که قصد دارید به همراه ایشون به کانادا برگردید و اینجا رو برای ادامه زندگی انتخاب کرده اید.

          • سپاس از توجهتون . شما وکیل خوب یا سازمان مهاجرتی سراغ دارین که کارها را صفر تا ۱۰۰ انجام بده؟
            ممنونم

          • امير حسين روشناس

            آقای علی مختاری شرکت کنپارس. ولی اسپانسری پروسه خیلی سرراستیه و نیاز به وکیل نداره.

  84. من باتفاق خونواده در سال ۲۰۱۲ در کلگری کانادا لندینگ کردیم. خونواده ام اونجا موندن و یه ماه پیش سیتیزن شدن ولی من بر گشتم و از اون موقع تا حالا فقط پنج بار رفتم کاناد که جمعا تو این مدت حدود ۵ ماه اونجا ساکن بودم.اعتبار PR من نوامبر ۲۰۱۷ تموم میشه. لطفا بگین برای اینکه بتونم تمدیدش کنم چه راه هایی دارم؟ آیا همسرم میتونه اسپانسرم بشه؟ آیا باید برم اونجا و ۲ سال بمونم؟ و یا……

    • امير حسين روشناس

      برای تمدید صرفا باید ۲ سال در کانادا بوده باشید. حتی در حال حاضر اگر بخواهید وارد کانادا بشید احتمالا بهتون اجازه ورود نمیدن. به نظر من بهتره با یک وکیل خوب مشاوره کنید.

  85. سلام ببخشید من در خصوص اسپانسری همسر وکیل گرفتم و وکیل مرحله اول یه فرم به ما داد که تمام اطلاعات لازمه که مربوط به فرم های سفارت میشد رو از ما گرفت .. حالا ذوباره فرم های سفارت رو برای ما ارسال کرده و گفته برید دوباره اطلاعات خودتون رو تایپ کنید .. با توجه به اینکه من الان واقعا درگیرم و نمی رسم میخوام بدونم که دوستانی هم که وکیل گرفتند از دوباره خودشون این فرم ها رو پرکردند؟ مسولیت با منه یا ایشون ؟ خوب من که از چیذمان تا تهبه مدارک و پرکردن فرم ها رو میخواستم خودم انجام بدم چه نیاری به وکیل بود ؟. ممنون میشم دوستانی که وکیل داشتند بفرمایید به چه صورت انجام شد براشون ؟

    • من وکیل گرفتم.
      فقط یکبار از ما اطلاعات رو خواست، مثل نحوه آشنایی و تعداد خواهر برادر و … و کلیه مدارک مورد نیاز مثل فاکتور خرید و … .
      همین حرفهایی که اینجا نوشتین رو مستقیم به خودش بزنید.
      هزینه کردید باید خدمات بگیرید

      • ببخشید من اگه بخوام قرارداد رو حالا کنسل کنم باید مابقی پول رو پرداخت کنم ؟ چون همه کارها رو دیکه خودم انجام دادم تا الان هم ۵٢٠ دلار از هم گرفته دیگخ پکیج رو خودم مُی چینم و پست مُی کنم مُی ره ایا طبق قانون کانادا مبسه کنسل کرد و دیگه چیزی پرداخت نکرد حداقل از اینجا به بعد رو ندم

      • من برای همسرم میخوام اقدام کنم . ۲ ماهه ازدواج کردم . الان ایرانم . ۱ ماه دیگه میرم کانادا. الان که ایرانم باید برای همسرم اقدام کنم ؟ یا باید حتما اونجا باشم؟

  86. میشه محبت کنید بفرمایید مدیکال را کی باید انجام داد؟ قبل از مراحل فوق یا بعد؟

    • امير حسين روشناس

      همزمان با ارسال مدارک می تونید مدیکال رو هم انجام بدید. اگر هم انجام ندید مشکلی نیست و بعد از بررسی پرونده بهتون میگن که به پزشک مراجعه کنید.

      • ولی مراجعه کردم به پزشکان مهاجرت گفتن باید فرم مدیکال را داشته باشین

  87. سلام ما مدارک رو ارسال کرذیم کسی این أواخر این مراخل رو انجام داده ؟ میخوام بدونم چقدر زمان مُی بره جواب بدن که اصلا مدارک قابل قبول بوده ؟ و ایتکه من کی مُی تونم ذر شایت اکانت بسازم ؟ ممنون

  88. سلام
    من حدودا یک سال و نیم است که کانادا هستم تو این مدت سه تا سفر ایران داشتم .. حدودا مجموعا ۶ ماه ایران بودم. توی سفر آخر عقد و عروسی و… وقتی برگشتم خواستم مدارک برای همسرم بفرستم متاسفانه اعتبار کمتر از یک سال بود و چون ایشان نمی توانست بدون اجازه رسمی من پاسپورت بگیرن من الان دارم بر میگردم ایران برای این کار.. حالا سوال این است از ایران مدارک را اماده کنم بفرستیم یا باید دو ماه دیگر که بر می گردم از کانادا بفرستیم؟ اینکه من نباید سفر کنم به ایران در مدت انتظار برای چیست؟ اینکه من بعد از ازدواج دارم میرم ایران مشکلی ندارد؟

    • امير حسين روشناس

      اگر PR هستید نمی تونید از ایران اقدام کنید، صراحتا در فرم ها تاکید شده برای اقدام باید داخل کانادا باشید. اگر سیتیزن هستید، میتونید از ایران هم اقدام کنید ولی باید شواهد محکمی ارائه بدید که قصد برگشتن و زندگی در کانادا رو دارید. دلیل اینکه میگن در زمان اقدام بهتره به ایران مسافرت نکنید رو من هم نمیدونم اما با توجه به اینکه روال رسیدگی به پرونده ها خیلی سریع شده دوری شما از همسرتون خیلی طولانی نخواهد بود.

      • ممنون بله pr هستم. البته تا اونجایی که من فهمیدم گفته ساکن کانادا باشی من ساکن اینجام و کارو و خونه و …. در مورد اینکه از کجا بفرستیم مدارک و شما متنی یا چیزی دیدید که برم ببینم چی گفته؟ پس مدارک را جمع کنم و آماده کنم و بیارم از اینجا بفرستم

        • امير حسين روشناس

          ازتون آدرس محل سکونت می خواد دیگه. البته من از یکی از وکلا شنیدم که می گفت جدیدا رندوم زنگ می زنن ببینن حضور دارید یا نه. برای من، فکر می کنم چون از طرف یک کارفرمای کانادایی نامه داشتم که این داره برای من کار می کنه، محرز شده بود در داخل کانادا هستم. منتها من هم تا زمان خاتمه پروسه در کانادا موندم.

  89. آقای روشناس عزیز ممنون از این مطلب مفیدت
    من هم مثل شما سخت افزار تهران مرکز خوندم منتها جزو دوره های بعد از شما محسوب میشم 🙂
    برنامه من هم اقدام برای مهاجرت از طریق اسپانسرشیپی همسره. با توجه با مطالب شما و موارد مختلفی که در جاهای دیگه خوندم تقریبا حائز تمامی شرایط هستیم. فقط یک مسئله وجود داره برای من:
    من دانشجوی ترم آخر ارشد هستم و خدمت نرفتم. در سایت CIC کانادا بخشی با عنوان Specific Requirement که مربوط به هر کشور هست وجود داره که در اون وضعیت نظام وظیفه و کارت پایان خدمت یا معافیت رو لازم داره، در صورتی که برنامه من خروج از کشور با وثیقه است(بدون سربازی). به نظر شما این مورد رو چطور باید پیگیری کنم و از کجا بفهمم که واقعا براشون مهم هست کارت پایان خدمت و معافیت یا نه. و اگر پاسخ نه هست چه چیزی رو میشه جایگزین کرد و چه زمانی این مدارک و توضیحات رو میخوان؟
    متشکرم از شما

    • امير حسين روشناس

      سلام
      حقیقتش این مورد شما خارج از حیطه اطلاعات منه. فکر می کنم بهتر باشه با یک وکیل مشاوره کنید.

  90. سلام
    همسر من سیتیزن هستند و من سپتامبر ۲۰۱۶ برای ویزای pr از طریق اسپانسرشیپ همسر اقدام کردم. نوامبر ۲۰۱۶ پرونده ما رفت آنکارا و بعد از اون دیگه هیچ خبری نشد! چند وقت پیش همسرم از یک MP کانادایی خواست که از آنکارا پیگیری کنه و ایشون هم این کارو کرد. آنکارا در جواب گفت که همه چی انجام شده و پرونده از آواخر نوامبر تا حالا تو security check گیر کرده! من ۱۰-۱۵ تا ایرانی دیگه رو هم میشناسم که وضعیتشون مثل منه! با پیگیریهایی که کردیم مشخص شده که ظاهرا چک امنیتی ما تو یک جایی به اسم CBSA گیر کرده! ما الان مدتهاست که منتظریم و هیچکس جواب ما رو نمیده! کسی از دوستان راه حلی به ذهنش میرسه؟ آیا بودن کسانیکه پروندشون تو چک امنیتی طولانی گیر کرده باشه و بعدش ویزا گرفته باشن؟ یکی از بچه ها الان بیشتر از ۲ ساله که منتظره و هیچکس پاسخگو نیست! ما واقعا نگرانیم.
    من قبل از اینکه اقدام کنم حدوداً ۲ سال از طریق applyabroad وضعیت بقیه بچه ها رو پیگیری میکردم( از اوایل ۲۰۱۵ تا اواخر ۲۰۱۶). تقریبا میتونم بگم هیچ موردی رو ندیدم که بیشتر از یک سال طول بکشه! زمان او هارپر وضعیت خیلی بهتر بود! واقعا مرده شوره این لیبرالها و این سیستم مزخرف مهاجرت کانادا رو ببرم!
    امیدوارم با این حرفها باعث نگرانی کسی نشده باشم. هنوز هم خیلی از ایرانی ها کارشون ظرف ۳-۴ ماه انجام میشه

  91. سلام وقتتون بخیر ما مدارک رو خوردمون پیست کردیم و الان حدود یک ماهی میشه که هیچ خبری نگرفتیم و حتی ایمل هم نزدن خوب من از کجا بدونم که مدارک من چی شد > دارن انجام می دن یا نه ؟ کسی بوده این اواخد که اقدام کرده باشه ؟ اگر از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه و با شماره وکلیل هست که معتبره ممنون میشم برام بزارید من واقعا دلشوره دارم چون تصمصم اونها خیلی روی زندگی من تاثیر گزاره .. منونم

    • امير حسين روشناس

      می تونید از طریق دفتر می سی ساگا پیگیری کنید و ببینید وضعیتتون به چه ترتیبیه. باید حوصله کنید و یک ساعنی پشت خط منتظر بمونید.

      • شماره تماسی که در سایت اعلام کردند free call هست و نمیشه از ایران تماس گرفت شما اگر شماره دیگه ای دارید ممنون میشم برام بزارید .. از طرفی همسر من میگه اینجا چهره خوبی نداره پیگیری کنی و ممکنه کار با مشکل مواجه بشه … نظر شما چیه >>؟ و اینکه شماره وکیل و یا کسی که این اواخر مدارک شو ارسال کرده باشه میخوام بدونم چقدر باید منتظر موند . طبق بیانات شما حداقل ۲۲ روز کاری زمان میخواد که فرد اسپانسر شونده تایید بشه که الان برای ما شده یک ماه و یه هفته 🙁

        • امير حسين روشناس

          چیزی که همسرتون میگن برای من عجیبه، اتفاقا در مورد کارهای مرتبط با دولت پیگیری و حتی در مواردی شکایت کردن گاهی تنها راه حل مشکله. نمونه اش خود من، اگر سال ۲۰۱۱ از وزیر مهاجرت وقت کانادا (جیسن کنی) شکایت نمی کردم، ویزام رو حداقل با یکسال تاخیر می گرفتم. در مورد اسپانسر همسر هم اتفاقا خودم با اداره مربوطه تماس گرفتم (از طریق همون شماره مجانی) و همونطوری که گفتم یکساعت پشت خط بودم تا یک نفر جواب داد و جالب اینجا بود که خیلی با حوصله هم جوابم رو داد و راهنماییش هم خیلی مفید بود.
          بر طبق زمان بندی که اعلام کردید هنوز هم خیلی دیر نشده. ممکنه بدلیل تعطیلات آخر تابستون یک مقداری تق و لق باشه ولی احتمالا به زودی جواب می گیرید. در مورد وکیل هم، من توصیه ام فقط آقای علی مختاری و شرکت کنپارسه، منتها مورد شما فکر نمی کنم حداقل در این مقطع زمانی چیز نگران کننده ای داشته باشه.

          • میشه خواهش کنم راجع به قضیه شکایت از وزیر مهاجرت کانادا یک کم بیشتر توضیح بدید؟ چی شد تصمیم گرفتید شکایت کنید و از چه طریقی اقدام کردید؟ همونطور که قبلا گفتم ما الان یک گروه ایرانی هستیم که اکثرمون بالای یک سال هست که منتظر ویزای همسر هستیم و هیچکس هم جواب ما رو نمیده!

          • امير حسين روشناس

            یک شکایت بود که دکتر علی مختاری از وزیر وقت مهاجرت (جیسن کنی) ترتیب داد و من هم مشارکت کردم. ازایران اگر بخواهید بدون کمک از داخل کانادا اقدام کنید هم پروسه مشکلیه و هم بسیار هزینه بر. منتها روالی که دکتر مختاری در پیش گرفته بود، خیلی سرراست و به صرفه بود.

          • سپاس فراوان … فقط به جز اون شماره شماره دیگه ای هم هست برای تماس ؟

          • امير حسين روشناس

            نه همه شماره های دولتی معمولا پیش شماره ۸۰۰ یا ۸۷۷ هستند، همون خطوط مجانی که گفتید.

      • خیلی ممنون از راهنمایی تون اونجا تقریبا موارد مشابه مثل من بود که باعث شد نگرانی من کمتر بشه … سپاس فراوان